Weekmeel 99

Intro

Liefste winezen
De laatste week van het semester en dus is hier de laatste weekmeel van dit semester. De huidige coronamaatregelen nekken ons nog steeds, en dus zullen er deze week geen activiteiten plaatsvinden. Gelukkig zal ons lustrumcomité jullie wat opvrolijken met een kleine update!

WiNA's blokspot

Omdat samen studeren leuker is dan alleen hebben we met WiNA een blokspot ingericht om de kerstblok te overleven en het leed te delen. De Blokspot is bedoeld voor alle Winezen en studenten wiskunde, informatica en fysica & sterrenkunde. <br />Reserveren is verplicht en kan op https://studie.wina-gent.be/blokspot/ , de regels en het verloop van de blokspot kan je hier ook vinden.

Lustrumupdate

Ondanks dat ons uitgaansleven even op pauze staat, wordt er nog steeds gewerkt aan de plannen van de Lustrumweek. En juist daarom hebben we jullie hulp nodig! We organiseren een wedstijd om het logo voor de Lustrum te ontwerpen. Grijp je kans en laat zien hoe goed jouw tekenskills zijn! <br />Natuurlijk zijn er een aantal vereisten en voorwaarden, en zal de winnaar beloond worden. Al deze informatie kan je terugvinden op de lustrum website. <br />Het winnende logo zal dan verschijnen op verschillende leuke gadgets en spulletjes. Hopelijk mogen we jouw logo binnenkort beoordelen!

WiNA zoekt IT/ Dev-team

WiNA is momenteel nog steeds op zoek naar een enthousiast student die graag ons praesidium wilt vervolledigen als IT. Verder zoeken we ook studenten die willen mee programmeren in het WiNA dev-team. <br />Heb jij interesse om als IT ons dev-team te leiden, of wil jij als dev-team graag mee werken aan WiNA-applicaties, stuur dan zeker een mailtje naar . (Stel zeker al je vragen als je twijfelt, we hebben je er graag bij!)

Outro

Dit was het dan voor dit semester, het ganse praesidium wenst jullie fijne feestdagen toe en veel succes met de komende blok- en examenperiode. Neem op tijd je pauzes en vergeet niet te genieten van alle fonkelende kerstversieringen in de straten.
Veel anderhalve-meter-knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

PS. Onze sportjes willen graag iedereen aanmoedigen om te sporten tijdens de blok. Het is een goede manier om je leerstof te verwerken en je hoofd te legen, en bovenal is een frisse neus halen altijd goed!