WiNA's Weekmeel

16 oktober 2021

Hoi liefste Wineesjes!

Het is intussen bijna week 4, de herfst is duidelijk aanwezig in ons land en zo ook alle hoestende mensen in de auditoria. Gelukkig hebben we deze week een hele hoop aan leuke activiteiten gepland!

[18/10] Ontgroening

Eindelijk is het zover, onze favoriete schachtjes kunnen zich binnenkort commilitones noemen. Maar eerst moeten ze hun loyaliteit aan WiNA nog bewijzen (schachten: zorg ervoor dat je de schachtencursus kent!). Vanaf 19:00 worden de schachten verwacht in het citadelpark voor hun laatste beproeving. Om 20:00 mogen de dooppeters en -meters aansluiten voor het officiële gedeelte. Na de ontgroening zijn alle schachten welkom om de laatste activiteit als groep te doen: de guidorolling (hier wordt wel €4 voor gevraagd)!
Kan je er niet bij zijn? Geen enkel probleem, 18 november vindt de naontgroening plaats.

[19/10] Clubavond

Elke dinsdag kan je ons vinden in de Canard Bizar, iedereen is welkom om een paar pintjes te komen drinken met je favoriete Winezen.

[20/10] Beiaardcantus

Het is weer tijd voor de Beiaardcantus! Na een jaartje te zijn weggeweest, is deze epische cantus ondertussen aan zijn tiende editie toe en uiteraard kan WiNA niet ontbreken. Hou jullie dus klaar voor een avond vol gezang en drank onder begeleiding van de stadsbeiaardier en de studentenfanfare.
Om 15:00 spreken we af aan de CB om gezamenlijk richting de Beiaardcantus te wandelen. De inkom aan de cantus is van 16:00 tot 16:30, maar geen zorgen, je kan later ook steeds aansluiten!
Inschrijven is verplicht, deze sluiten definitief op zondagavond 17 oktober om 23u59. Iedereen die op dat moment ingeschreven is en niet op de wachtlijst staat, wordt verondersteld zijn of haar ticket te betalen.

[21/10] Infomoment doop

Nu onze schachten ontgroend worden is het dringend tijd om op zoek te gaan naar nieuwe feutjes die zich willen laten dopen.
Zoals elk jaar organiseert WiNA een studentendoop, omdat deze sterk verschillen van vereniging tot vereniging en van jaar tot jaar voorzien wij hier een infomoment voor. Tijdens dit infomoment gaan we jullie eerst een overzicht geven van wat de doop dit jaar allemaal zal inhouden en daarna is er tijd voorzien om vragen te beantwoorden.
Twijfel je, weet je niet goed wat de doop inhoudt of ben je al zeker dat je je wilt laten dopen, kom dan zeker langs!

[25/10] IFK Volleybal Heren

Ga de strijd aan in het IFK volleybal, en laat zien wat een kanjers die Winezen zijn. Kan jij goed volleyballen, of heb je gewoon zin om je helemaal te gooien in het spel, schrijf je dan zeker in! Dit jaar werken we met 2 ploegen (1 ervaren ploeg en 1 recreatieploeg), voor vragen kan je steeds bij onze sportjes Vincent en Jarne terecht!

Dat was het weer voor deze week. Verzorg jullie goed, en geniet maar van die warme chocomelken, lekkere theetjes en goede soepen bij dit gure weer.

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse