Weekmeel 4

Intro

Mijn beste schatten,

Het is al bijna een week geleden dat we eten hebben verkocht, maar niet getreurd: dinsdag kunnen jullie zich verlekkeren aan pannenkoeken @ S9!

Verder hebben we nog een drukke week voor de boeg, dinsdagavond houden we daarom nog eens een gewone clubavond, om dan donderdag te gaan lasershooten en vrijdag te gaan cantussen met vriendjes en familie!

Ik hoop jullie weer in grote getale een goeiedag te kunnen zeggen!

Studiehulp

Daar de blok steeds dichterbij komt, staat de studiehulp nu ook op onze nieuwe website. Deze is te vinden op https://wina-gent.be/studiehulp.

[5-12] Sint & Pint

De sint komt langs in de Canard Bizar en brengt bier mee!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 5 december
Vanaf: 21u00

[4-12] 1/16 finale IFK minivoetbal

Om 19u00 tegen VPPK 2/VLK 3
Afspraak om 18u30 in de inkomhal van het GUSB voor opwarming

Waar: GUSB
Wanneer: Maandag 4 december
Vanaf: 18u30

[1-12] Vriendjes- en familiecantus

Vertel je na een cantus ook wel altijd duizend verhalen over wat er die keer allemaal gebeurd is tegen vrienden of familie? Dan is nu de moment aangebroken waarop ze zelf de kans krijgen om dit allemaal eens mee te maken.

WiNA nodigt jullie allemaal uit op de Vriendjes- en familiecantus op vrijdag 1/12/2017 in de grote zaal van de Canard Bizar. Ieder gedoopt WiNA-lid mag drie mensen meenemen en indien je schacht bent zijn jouw vriendjes/familie dit uiteraard ook.

Inschrijven moet enkel als je vriendjes/familie meeneemt. Dit kan je doen via het formulier dat te vinden is op https://wina-gent.be/events/36. Indien je alleen komt is dit niet nodig.

Io vivat: 20u30

P.S. Dit is een gesloten cantus! Enkel indien je door een Winees bent uitgenodigd kan je komen.

Waar: Canard Bizar, grote cantuszaal
Wanneer: Vrijdag 1 december
Vanaf: 20u30
Prijs: €12 (bier) of €2 (water)

[30-11] Lasershooten

Het is weer zover, WiNA gaat lasershooten. Schrijf jullie allemaal snel in, want lasershooten is awesome! Voor slechts 10 euro kunnen jullie genieten van 40 min lasershootplezier in The Zone, Voskenslaan 135. Afspraak daar om 20u15.

Wacht zeker niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt. Het maximum aantal staat op 20 personen, maar als er genoeg extra enthousiastelingen zijn, trekken we dit op naar 40 personen.

Vergeet ook zeker niet je guido-gids mee te nemen. Indien je dit niet hebt, mail dan zo snel mogelijk naar cultuur@wina.ugent.be, dan brengen wij dat in orde.

Waar: The Zone Voskenslaan 135
Wanneer: Donderdag 30 november
Vanaf: 20u15

[28-11] Clubavond

Gezellig een pintje drinken in ons clubcafé!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 28 november
Vanaf: 21u00

[28-11] Pannenkoeken @S9

Komende dinsdag voorziet het praesidium lekkere pannenkoeken! We zullen vanaf iets na 8u 's ochtends pannekoeken en chocomelk uitdelen aan het cursuskot, zolang de voorraad strekt. Tot dan!

Waar: Sterre - S9
Wanneer: Dinsdag 28 november
Vanaf: 8u00

Outro

Veel kusjes en knuffeltjes van jullie PR-intern,
Matthias