Weekmeel 17

Intro

Beste wineesjes

Het einde van het academiejaar komt eraan en zo ook mijn allerlaatste weekmeel. Ik ga het zeker missen om ieder weekend tekstjes te verzamelen over evenementen en deze in e-mailvorm te presenteren aan jullie. Ik ga ook zeker jullie missen, trouwe lezers van het eerste uur, jullie gaan steeds een plaatsje in mijn hart hebben.

Het einde van het academiejaar betekent echter niet dat WiNA niks meer te organiseren heeft: maandag wordt immers een nieuwe PR-intern verkozen, samen met de rest van het praesidium. Dit moet uiteraard gevierd worden, dat wordt dinsdag gedaan op de jaarlijkse epische shotjesavond!

[07-05] Verkiezingen

Kom maandag je stem uitbrengen voor het WiNA praesidium 2018-2019 aan het cursuskot van S9!
Vergeet je studentenkaart niet.

Waar: Cursuskot S9
Wanneer: Maandag 7 mei
Vanaf: 8u15

[08-05] WiNA's call the shots

Maak jullie klaar om voor de laatste keer dit semester met WiNA nog eens een stevig feestje te vieren! Wij presenteren jullie: CALL THE SHOTS, de avond waarbij niets moet en alles mag.
Op dinsdag 8 mei kunnen jullie in de CB genieten van extreem lekkere shotjes aan zeer scherpe prijzen. Ook zal de uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt worden die avond. Tot dan!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 8 mei
Vanaf: 21u00

[14-05] Kroegentocht

Beste winezen, het is opnieuw tijd voor WiNA’s kroegentocht! Deze laatste cultuuractiviteit is de ideale afsluiter van een cultureel jaar. Op maandag 14 mei gaan we met z’n allen nog eens goed de bloemetjes buiten zetten voordat de examens beginnen. Ontspanning en plezier gegarandeerd!

We bezoeken volgende cafés:
20u: Trollenkelder
21u: Dulle Griet
22u: ’t einde der beschaving
23u: ’t Dreupelkot
24u: Galgenhuis
01u: ’t Gouden Mandeke
02u: Het Spijker

Deze lijst kan ook nog veranderen, dus hou het evenement zeker in de gaten! Als je er graag wil bij zijn, schrijf je dan zeker in op de site. De inschrijvingen zijn echter niet verplicht dus ook als je niet ingeschreven bent kun je zeker meegaan.
Kan je er niet van in het begin bij zijn? Niet getreurd, je later aansluiten is geen probleem. Je kan mij altijd bereiken op het nummer 0492 61 18 82.

Wanneer: Maandag 14 mei
Vanaf: 20u00
Inschrijven: wina-gent.be/events/79

Outro

Voor de allerlaatste keer (via e-mail toch)
Kusjes van jullie PR-intern
Matthias