Weekmeel 53

Intro

Dag allerliefste Wineesjes!

Nu de weken rijmen op appelsien, houdt de moed het voor gezien. Maar niet getreurd, want wie weet wat er nog gebeurt?

[3/12] Fluo Flügel Party

Ben jij ook al scheel gekeken op je fluostiften? Of durf je er nog niet aan beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je van je angst voor fluostiften af door onze Fluo Flügel Party! Na enkele flesjes zul je niks liever willen dan de fluokleurtjes aanbidden. De avond gaat van start om 21h in de Canard Bizar. Meer info volgt binnenkort op Facebook of op onze website.

[25/11] IFK Minivoetbal

Kun jij best wel tegen een balletje trappen? Of ben jij beter in supporteren? Zak dan zeker af naar het GUSB op maandag 25 november! De match zal van start gaan om 22u. Indien interesse, kun je gerust een mailtje of bericht sturen naar de sportjes.

[27/11] Roadshow

Op 27 november organiseert Unigear in samenwerking met UGent een roadshow, waarbij je onze gepersonaliseerde ledentruien kan komen passen!
Kom dus zeker eens langs tussen 11u en 14u aan S5 (Campus Sterre). Een trui zal je €30 kosten en zijn beschikbaar in de kleuren Navy en Bordeaux.
Het bestellen van een trui gebeurt via de site . Meer info kun je daar ook vinden, of door een mailtje te sturen.

[28/11] Nadoop + Sint vs. Santa cantus

Heb jij om jammerlijke reden de doop moeten missen? Of ben je (beter laat dan nooit) tot de realisatie gekomen dat WiNA eigenlijk écht wel de beste kring van Gent is? Dan presenteer ik u onze nadoop! Toekomstige schachtjes verzamelen om 17u40 aan de Canard Bizar (in kleren die mogen vuil mogen) voor de doop. Meer info en inschrijvingsformulier vind je bij de temmer via een mailtje of door een bericht te sturen naar Tippi Verhelle.

COMMILITONEEEESS! Heb jij nog geen schachtje kunnen bemachtigen? Of heb je gewoon nog geld over? Of heb je gewoon nog eens zin in een goede cantus? Dan verwachten wij jou voor 20u30 aan de Canard Bizar voor onze enige echte Nadoopcantus! Ook dit jaar heeft deze een thema. Dit jaar gaan we voor een legendarische strijd tussen de Sint en de Kerstman. Dus team up, suit up en ga de strijd aan tijdens deze cantus.
Meer info vind je op de site of op het Facebook evenement.

[4/12] Zwemmarathon

Heb jij zin om woensdag 4 december enkele baantjes (lees: lijntjes) te komen zwemmen samen met WiNA en de andere wetenschapskringen? Of geef jij liever je ogen de kost? Geen probleem! Allen welkom om 18u in het GUSB om ons mee naar de overwinning te brengen. Meer info vind je binnenkort op de site.

Outro

Uit de hoed komt een groot konijn, omdat jullie nu op de hoogte zijn. Wat er zal volgen, heeft leutige gevolgen. Maak je vooral geen zorgen, de blok begint altijd pas morgen.

Vele rijmpjes en dichtjes,
Jullie PR-intern Kelly met lichtjes