Weekmeel 54

Intro

Dag allerliefste Wineesjes!

Nu de winter officieel (of toch alleszins meteorologisch) begonnen is, hebben wij een agenda vol (hart)verwarmende activiteiten klaarstaan!

[3/12] Fluo Flügel Party

Wat zou WiNA zijn zonder een KNALLER van een laatste themaclubavond!
Dinsdag is namelijk onze Fluo Flügel Party waarbij je vanaf 21u in de Canard Bizar 4 flügels voor slechts 5 luttige eurootjes kunt krijgen!
Het thema is - uiteraard - fluo, dus trek je felste kleuren aan en kom mee met ons die fluostiften nog even verjagen.

[4/12] Zwemmarathon

Heb jij zin om woensdag 4 december enkele baantjes (lees: lijntjes) te komen zwemmen samen met WiNA en de andere wetenschapskringen? Of geef jij liever je ogen de kost? Geen probleem! Allen welkom om 18u in het GUSB om ons mee naar de overwinning te brengen. Meer info vind je bij de sportjes en in de sportgroep op Facebook.

[4/12] Guidorolling

Domme schachten! Woensdag vindt de epische Guidorolling plaats. Tijdens deze avond vol vertier zwerven jullie - samen met het doopcomité - de geliefde Overpoort rond in een spotgoedkope kroegentocht. Vergeet dus zeker jullie bonnen uit de Guidogids niet!

[5/12] WiNA meets GUHO

Hebben jullie altijd al eens naar jullie geliefde cultuur of een groot harmonieorkest willen luisteren? Dan is dit het moment! GUHO (het Gents Universitair Harmonie Orkest) bestaat namelijk 10 jaar, en om dit te vieren komen ze met een primeur in de geschiedenis van het GUHO: pop vs. klassiek! Voor het eerst zullen ze samenwerken met een echte band en zanger, geen nood dus dat het te klassiek zou zijn.

We spreken af om 19u40 aan de ingang van de Eskimofabriek, waar de tickets ook uitgedeeld zullen worden. Meer informatie over het concert kunnen jullie vinden op het Facebook evenement van GUHO of op onze website.

[9/12 - 10/12] Wintermarkt der Wetenschappen

Na een geslaagde eerste editie is het dit jaar weer tijd om ons van onze warmste kant te laten zien. Daarom organiseren we dit jaar de 2de editie van de Wintermarkt der Wetenschappen! Met deze keer niet één maar twéé dagen waar je kan genieten van warmte, gezelligheid, sfeer, warme hapjes, drankjes en nog zoveel meer!

Op maandag 9 december om 16u openen we de wintermarkt met live muziek en vanaf 18u kan je komen genieten van een pintje dat met extra veel liefde door je favoriete prof wordt getapt tijdens de Proffentap!
Op dinsdag 10 december om 12u zetten we de Wintermarkt van de warmste faculteit weer verder! Live bands vullen de avond en om 19u is het tijd om je laatste zakgeld/gevulde portemonnee boven te halen om te bieden tijdens de Proffenverkoop, want ook dit jaar laten proffen en assistenten zich veilen voor het goede doel!
Eindigen doen we met een knaller van een Après-ski party!

Deze hele Wintermarkt wordt georganiseerd ten voordele van de Warmste Week! Alle winst gaat integraal naar het Zero Plastic Rivers VZW!

Outro

Vergeet dus zeker jullie fluo- en zwemkledij niet!

Natte droompjes en kerstboompjes,
Jullie PR-Intern Kelly