WiNA's Weekmeel

5 maart 2022

[04/03] WiNA's Weekmeel

Hoi liefste Wineesjes!
Deze week kunnen we beginnen met goed nieuws, want we gaan naar code geel! Om dat te vieren beginnen we deze week weer lekker vroeg met een topper van een schachtencantus (gaan we beter zijn dan die van vorige week? Wie zal het zeggen). Ook zal je je spieren goed kunnen bewegen deze week, want er zijn maar liefst drie sportactiviteiten. Omdat iedereen na al dat sporten en studeren wel een pintje verdient sluiten we donderdagavond af door een verbroederingscantus met GBK.

Jobbeurs

WiNA organiseert dit academiejaar na een lang hiaat opnieuw een grote jobbeurs op 14 maart in de S5. Hier kunnen jullie als studenten in een casual setting kennismaken met bedrijven die relevant zijn aan jullie studierichting en hun doorgroeimogelijkheden.
Dit evenement is niet alleen gericht aan de studenten die afstuderen, maar ook aan degenen die graag meer inzicht krijgen rond welke kanten je op kan binnen je vakgebied.
Nog niet overtuigd? Iedereen die langs komt krijgt een gratis drankbonnetje en een gratis eetbonnetje, redenen genoeg om eens te passeren!

WiNA's wacky weekend

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur. Deze keer trekken we van 8 tot 10 april naar Sint-Joris-Weert, waar we zullen genieten van het leven alvorens de blok begint. We gaan samen cantussen, chillen, stellaatjes drinken en nog veel veel meer. Als je graag zou meegaan dan kan je hier je ticket kopen!

WiNA's Web

Elke week lichten we een klein stukje van het ondertussen gigantische WiNA Web toe en deze week is het de beurt aan ons ticketsysteem. Via het WiNA Ticketsysteem koop je makkelijk tickets voor allerlei evenementen van WiNA (ondermeer cantussen en het galabal). Je kan jouw ticket ook meteen online betalen. Vergeet zeker niet je QR-code klaar te houden bij het binnengaan, op die manier proberen we lange wachtrijen bij de start van activiteiten te vermijden. Je hoeft trouwens geen lid te zijn van WiNA om het systeem te gebruiken. Je hebt enkel een gratis WiNA account nodig, iets dat iedereen snel en makkelijk kan aanmaken.

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Schachtencantus 20-21 Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren.
Verbroederingscantus GBK Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren.
Bierbowling Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren.
Massacantus Zet je zeker op de wachtlijst, we proberen tickets te kopen voor iedereen die hier opstaat. Tickets kan je hier bemachtigen.
WiNA's Galabal Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Wacky Weekend Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
6 maart 20:30 Schachtencantus 20-21 Info Tickets
9 maart 20:00 IFK Voetbal Info
9 maart 20:30 IFK Basketbal Info
10 maart 20:30 Verbroederingscantus GBK Info Tickets

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien, en samen zullen we er weer een top week van maken. Vergeet ondertussen niet om liedjes te nomineren op de foute top, zodat ook volgende week onvergetelijk zal worden!

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors