WiNA's Weekmeel

31 maart 2024

[31/03] WiNA's Weekbloem

Allerliefste bollebozen

Ja lap, het is alweer vakantie! Nu semester twee reeds zeven weken op zijn teller heeft, vind ik het meer dan terecht om eens wat pauze in te lassen. We konden afgelopen week nog genieten van een plezante clubavond en sloten met schwung af op onze Vriendjes- en Familiecantus op vrijdag. Samen met onze vriendjes en familieleden zongen we naast cantusklassiekers ook de grootste bangers van (Junior) Eurosong.

Hopelijk heeft nog niemand geweend omdat die WiNA nu twee weken moet missen want dat is nergens voor nodig! Volgende week is iedereen welkom om te komen genieten van een heerlijk weekendje weg op WiNA's Wacky Weekend en op zondag 14 april vindt onze Cantus der Wetenschappen plaats.

Aankomende activiteiten

Activiteit Datum Uur
WiNA's Wacky Weekend 5-7 april
Cantus der Wetenschappen 14 april 20u30
IFK Hockey + Floorball 15 april 18u
Wijnavond 16 april 21u30
Bierpong + jeneverbaseball 17 april 20u
Escape Room 18 april vanaf 18u
WiNA-dag 2 23 april hele dag
12-urenloop 24 april 8u-22u

WiNA's Wacky Weekend

Aaaaaaah, het is eindelijk (bijna) zo ver, WiNA's Wacky Weekend komt eraan! Tijdens dit epische weekend kun je je verwachten aan goed gezelschap, heerlijk eten en superleuke activiteiten. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Het weekend gaat dit jaar door tijdens het middelste weekend van de paasvakantie (5 tot 7 april) wat dus een perfecte pauze biedt tussen het studeren door!
En waar gaat de reis naartoe? Naar het Sprookjesbos! We dompelen ons helemaal onder in de wereld van "Rapunzel en de gelaarsde kikker" en "Hans en de drie kleine Duimpjes" en laten ons meesleuren door de verhalen die de Sprookjesboom ons te vertellen heeft.
Meer informatie vind je in onze kalender.
Opgelet: De inschrijvingen voor dit epische weekend sluiten vanavond!

Cantus der Wetenschappen

Op zondag 14 april vindt onze jaarlijkse Cantus der Wetenschappen plaats. Uiteraard zal er weer veel gezongen worden, zal het bier weer rijkelijk vloeien en zullen vele (of zeer weinig) herinneringen achterblijven van een prachtige avond.
Om 20u gaan de deuren open en om 20u30 zal het Io Vivat weerschallen in de Karaoke.
Er zijn voor iedere kring 24 plaatsen voorzien, dus schrijf je snel in via deze link! Het is verplicht om in te schrijven bij je eigen kring.

Wijnavond

Na een veel te korte paasvakantie zijn we er weer terug met de volgende suppertoffe drankactiviteit. Op dinsdag 16 april is het tijd voor WiNA's Wijnavond waarbij jullie allemaal een glaasje rode, rosé, witte wijn of zelfs een glas cava voor maar 2€ kunnen komen drinken in ons geliefd clubcafe. Om al die wijn of cava wat te verteren zal er ook wat kaas en salami aanwezig zijn. De kurken zullen vanaf 21u30 knallen in de Canard Bizar.

Escape Room

Hou jij van raadsels en puzzels oplossen? En word je graag uitgedaagd? Dan is de WiNA Escape Room zeker iets voor jou! Ga samen met vier vrienden de uitdaging aan. Het doel van deze escape room is net iets anders dan normaal, je moet deze keer niet jezelf bevrijden, maar onze mascotte Qwast. Onze geliefde ringstaartmaki is ontvoerd en het is aan jullie om hem te bevrijden! Op donderdag 18 april zullen er van 18u tot middernacht tijdslots beschikbaar zijn van telkens 1 uur waarvoor je je in groepjes van vijf kan inschrijven.
Meer informatie over de inschrijvingen vind je in onze kalender.

Random vraag

Wat is jouw favoriete groente? Laat het mij weten via Messenger, Instagram, Discord, SMS, Whatsapp, e-mail, fax, gele briefkaart, postduif of gwn in 't echt!

Op de random vraag van vorige week kreeg ik een aantal verschillende antwoorden:
- Vrijdag want dat zegt The Cure
- Zaterdag want dan is er accordeonles
- Zaterdag want dan kan je uitslapen
Deze antwoorden zijn allemaal aanvaardbaar maar het beste antwoord is toch zonder twijfel:
Dinsdag want dan is het clubavond!

Foto van de Week

Om jullie mooie snoetjes eens extra in de kijker te zetten kies ik elke week uit alle foto's die ik maakte één foto als Foto van de Week.

Deze week is dit deze toffe groepsfoto van Sarah, Eline en Susannah. Ik vraag me af waar dit hoopje wiskundigen over aan het praten was voor ik de foto trok. Aan hun grote glimlach te zien waren ze waarschijnlijk om ter meeste priemgetallen aan het opnoemen of aan het discussiëren over welke regelmatige veelhoek het sexyst is.

Als deze foto niet zichtbaar is, kan je hem hier bekijken.

De groentjes en tot nog eens🥦,

Xander, jullie PR-Intern 🖤💛

Sponsors