Weekmeel 64

Intro

Dag allerliefste wineesjes,
De eerste deadlines komen eraan, de dagen worden korter... Het is officieel week 3! Gelukkig bieden wij jullie morele steun met onze activiteiten ;)

[6/10] Rougekesavond

Woohooo dit jaar verwelkomen we jullie op de 6e editie van onze Kasteelavond! Kom genieten van Kasteelbier (lees: ROUGEKEEEEEEES) aan de studentikoze prijs van amper €2,50 en waan jezelf een echte draak, jonkvrouw of ridder! Jullie zijn welkom vanaf 18:00 op het grasveld aan ons geliefde kasteel S9.

[7/10] Sportverbroedering met Hermes

Neem alvast je sportkledij mee, want ook onze sportactiviteiten zijn terug van weggeweest! Deze woensdag hebben we namelijk een spetterende verbroederingsactiviteit met Hermes in petto.
Deze activiteit bestaat uit 3 sporten:
- eerste uur: baseball met 10 spelers van Hermes en 10 spelers van WiNA (de overige spelers zijn wisselspelers)
- tweede en derde uur: volleybal+voetbal op strand in kleinere teams van 5 of 6.
Jullie zijn welkom op de Blaarmeersen om 17u. Inschrijven kan via deze link. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt tot 15 deelnemers per kring.

[8/10] Stadswandeling eerstejaars

!!!!!! Inschrijven verplicht (zet je op aanwezig op de coronapagina) !!!!!!
Ben je een eerstejaar en nieuw in Gent en wil je gewoon even de beentjes strekken met een gezellige groep? Kom deze donderdag zeker naar onze stadswandeling! We verkennen onze prachtige studentenstad in kleine groepjes en dit duurt ongeveer 2 uur. We verzamelen om 18.00 aan het Sint-Pietersplein! Be there or be square :)

Outro

Het ziet ernaar uit dat week 3 weer eens een zaaaalige week wordt! Ik sta al te popelen om jullie enthousiaste snoetjes terug te zien :)

Afstandsknuffels xoxo,
jullie PR Intern Ellen