WiNA's Weekmeel

24 maart 2024

[10/03] WiNA's Weekmeel

Allerliefste zondagslezers

Yes, dit was WiNA's Week 6! Er was weer vanalles te beleven deze week. Op dinsdag vonden onze bestuursverkiezingen plaats en de resultaten waren fantastisch: Xander Roofthooft werd verkozen als Praeses voor volgend jaar en Sarah De Souter als Quaestor. Driemaal hoezee!

Op de Spelletjesavond vond er ook een helse strijd plaats tijdens de RummiCUP. 15 Rummikub-fanaten namen het tegen elkaar op en 14 van hen moesten uiteindelijk toch wijken voor de grote Rummikub-kampioen: Wout Hermans. Proficiat!

's Avonds konden we dan nog lekker shaken (en bij sommige liedjes facepalmen) tijdens de Foute Top 88. Op woensdag konden de schachten op de kermis genieten van een heerlijke traktatie voor ze helemaal misselijk gedraaid werden op een van de vele attracties.
Volgende week sluiten we het eerste deel van semester twee af met een zalige vriendjes- en familiecantus, hopelijk zien we jullie daar!

Aankomende activiteiten

Activiteit Datum Uur
Clubavond 26 maart 21u30
(Junior) Eurosong - vriendjes- en familiecantus 29 maart 20u30
WiNA's Wacky Weekend 5-7 april
Cantus der Wetenschappen 14 april 20u30

(Junior) Eurosong - vriendjes- en familiecantus

Op 29 maart is het weer tijd voor onze jaarlijkse vriendjes- en familiecantus! Trommel je familie en vriendjes op om ook eens te kunnen deelnemen aan deze prachtige studentikoze traditie. De deuren van de Canard Bizar gaan op deze mooie vrijdag open om 20u15.

Elke Winees mag 3 vriendjes/familieleden meenemen. Inschrijven van zowel jezelf, als je vriendjes is verplicht. Doe dit zo snel mogelijk want ticketjes voor deze cantus kunnen snel uitverkocht zijn! Zet het aantal vriendjes dat je meeneemt in de opmerking.

Dit jaar zal de cantus een episch thema hebben: de (junior) Eurovision Song Cantus.
De gelegenheidscodex zal barsten van de hits en jij hebt de kans om mee te beslissen. Nomineer via deze link je favoriete (junior) Eurovisiesongfestival nummers.

Let op: dit is een gesloten cantus, je kan alleen binnen als gedoopt WiNA lid of als vriendje van een Winees. Vergeet je ook niet in te schrijven!

WiNA's Wacky Weekend

Aaaaaaah, het is eindelijk (bijna) zo ver, WiNA's Wacky Weekend komt eraan! Tijdens dit epische weekend kun je je verwachten aan goed gezelschap, heerlijk eten en superleuke activiteiten. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Het weekend gaat dit jaar door tijdens het middelste weekend van de paasvakantie (5 tot 7 april) wat dus een perfecte pauze biedt tussen het studeren door!
En waar gaat de reis naartoe? Naar het Sprookjesbos! We dompelen ons helemaal onder in de wereld van "Rapunzel en de gelaarsde kikker" en "Hans en de drie kleine Duimpjes" en laten ons meesleuren door de verhalen die de Sprookjesboom ons te vertellen heeft.
Meer informatie vind je in onze kalender. De inschrijvingen sluiten deze week dus stop met twijfelen en schrijf je nog snel in!
"Dat doet me trouwens denken aan... Maar dat lieve kinderen, dat is weer een ander verhaal."🌳

Random Vraag

Wat is jouw favoriete weekdag? Laat het mij weten via Messenger, Instagram, Discord, SMS, Whatsapp, e-mail, fax, gele briefkaart, postduif of gwn in 't echt!

Op de random vraag van vorige week kreeg ik een aantal verschillende antwoorden:
- Vanille-ijs met aardbeien
- Moelleux (x2)
- Apfelstrudel met vanille-ijs
- Tiramisu
En raar maar waar, het zijn allemaal correcte antwoorden! Proficiat allemaal!

Foto van de Week

Om jullie mooie snoetjes eens extra in de kijker te zetten zal ik elke week uit alle foto's die ik maakte één foto kronen tot Foto van de Week.

Deze week is dit een stoelfoto! Nadat de Foute top 88 op dinsdag tot een goed einde was gebracht, was het weer tijd voor Kevin zijn muziek. Een van de eerste liedjes die toen speelden, was een gek (eveneens fout) liedje over stoelen (vraag me niet welk). Opeens zette Kevin een barkruk op zijn hoofd en deed hetzelfde bij Alexandre en Roel. Zodra ze zo begonnen rond te dansen was er bij mij geen twijfel meer over wat de Foto van de Week zou worden.

Als deze foto niet zichtbaar is, kan je hem hier bekijken.

Tot weerziens,

Xander, jullie PR-Intern 🖤💛

Sponsors

**