Bierpongtoernooi en jeneverbaseball

sport

17 Apr 2024
18:30 - 22:00

Activiteit afgelopen

Leslokaal 3.4, A3 S9

Tickets

Dit jaar combineren we 2 leuke activiteiten samen in 1 avond: je kan zowel bierpong als jenerverbaseball spelen! Schrijf je snel in voor het bierpongtoernooi, of als je liever wat meer loopt, voor het jeneverbaseball. Beide activiteiten gaan door in, of aan de S9. Hopelijk tot dan!

Bierpongtoernooi:
Bierpong zal plaatsvinden in A3 op S9 en begint om 18:30. Per ronde kost het €3 (je krijgt 5 pinten, ereledentarief geldt niet voor dit evenement) en je kan je maximaal met 2 inschrijven. In elke ronde spelen we maximaal 20 minuten, het team met het meeste bekers over wint de ronde. In de finale spelen we zonder tijdslimiet. Enkel als het balletje minstens 1 keer gekaatst is, mag je wegslaan. Ellebogen moeten achter de tafel blijven en wegblazen mag enkel als het balletje nog beweegt in de beker. Wees sportief, speel niet vals en heb vooral veel plezier! Ook supporters zijn welkom, er zal een bar met drank aan democratische prijzen aanwezig zijn!

Jeneverbaseball:
Jeneverbaseball zal plaatsvinden op het grasveld achter S9 en begint om 18u30, indien je liever geen jenever drinkt maar iets anders is de opdracht BYOB!

Leden: €9
Niet-leden: €10

Spelregels:
- Naast de bal slaan: shotje drinken
- Slaan met een tennisracket ipv een baseball bat: shotje drinken
- Homerun: tegenpartij drinkt
- Vangbal: tegenpartij drinkt
- Aan honk waar je stopt: shotje drinken

(1 iemand moet zich per team inschrijven voor bierpong, zet je teamgenoot ook DUIDELIJK IN DE OPMERKINGEN)