Weekmeel 14

Intro

Beste wineesjes

Nu een ganse paasvakantie lang mooi gestudeerd te hebben, vliegen we er deze week opnieuw goed in met een barbecue en een gratis vat op WiNA-dag 2! Verder ontsnappen we nog uit een escape room en verwennen we onze ereleden op de ereledenactiviteit.

[17-04] WiNA-dag II

We zitten alweer over de helft van het tweede semester en komen stilaan dichter bij de zomer. Dit merken we hopelijk allemaal door het weer dat op het gemak weer beter en beter wordt. De ideale gelegenheid dus om vlees op de bbq te smijten en deze gezellig met z'n allen, en een pintje uiteraard, op te eten op WiNA-dag 2. De hele middag zullen jullie uiteraard al de gelegenheid hebben om gezellig iets te drinken met ons aan de zijkant van s9. De BBQ is 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden, de inschrijvingen zijn al gesloten. Achteraf zetten we zoals altijd een gratis vat in de CB!

Dit jaar bestaat de BBQ uit worst,kip,ribbetjes,gemarineerd spek, beenham of kotelet. Dit wordt aangevuld met groenten, fruit (meloen, ananas, ...), brood, koude aardappelen en spirellisalade.

Het vlees wordt verwacht klaar te zijn rond 18u.

Waar: S9, campus Sterre
Wanneer: Dinsdag 17 april
Vanaf: 13u00
Prijs BBQ: €7 voor leden, €10 voor niet-leden

[17-04] Clubavond + Gratis vat

's Avonds wordt de WiNA-dag verdergezet met een vat in de CB!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 17 april
Vanaf: 21u00

[19-04] Escaperoom

Ben jij een echte speurneus? Dan is deze activiteit zeker iets voor jou! Op donderdag 19 april gaan we naar de Lockdown Escape Room. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Lockdown heeft maar één kamer, waardoor er slechts één groep tegelijk kan spelen. Er mogen twee groepen spelen van elk maximum 7 personen. De eerste groep moet aanwezig zijn om 18u50 en de tweede om 20u30. Wil jij er graag bij zijn? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven op de site en geef aan of je een voorkeur hebt voor de eerste of de tweede groep.

Waar: Dok Noord 3C
Wanneer: Donderdag 19 april
Vanaf: 18u50
Inschrijven: wina-gent.be/events/76

[20-04] Ereledenactiviteit

De jaarlijkse ereledenactiviteit gaat dit jaar door op vrijdag 20 april. Om 20u worden jullie verwacht in Leszaal 1.1 (het vroegere V1) in S9 om te komen proeven van een selectie heerlijke wijnen. Uiteraard zal elke wijn gepaard gaan met bijpassende tapas.

Voor mensen met een zilveren erelidmaatschap of hoger is deze activiteit gratis. Ook als je steunend erelid of geen erelid bent (maar wel al gezwaand hebt), ben je welkom. Aan jullie vragen we wel een bijdrage van respectievelijk 6 en 10 euro. Dates mogen ook meekomen, eveneens aan de prijs van een niet-erelid.

Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via vice@wina-gent.be of een berichtje op Facebook, ten laatste op maandag 16 april.

Waar: Leszaal 1.1 (V1) in S9
Wanneer: Vrijdag 20 april
Vanaf: 20u00
Prijs: €6 voor ereleden, €10 voor niet-ereleden

[23-04] IFK Hockey (floorball)

Voor dit evenement spelen de grotere kringen in een aparte competitie zodat kleinere kringen zoals wij ook eens een kans krijgen om te winnen. De wedstrijden behouden de regel om met 6 tegen 6 te spelen waarbij er telkens 2 dames op het veld moeten staan. Zodat er genoeg wedstrijden kunnen gespeeld worden zal dit IFK verspreid worden over 2 data: maandag 26 maart en maandag 23 april. Of je nu zelf wil meespelen of gewoonweg supporteren, kom zeker af naar deze activiteit!

Waar: GUSB
Wanneer: Maandag 23 april
Vanaf: 19u00

[25-04] 12-urenloop

Het is weer zover voor 1 van de grootste sportevenementen van het jaar, namelijk de 12-urenloop! De 35ste editie van de Gentse 12-urenloop zal in zijn lustrumjaar alles proberen te overtreffen! Dit evenement zal om 9u 's morgens beginnen op het Sint-Pietersplein en het doel is om zo veel mogelijk rondjes te lopen voor je team, in ons geval dus de wetenschappen. Hiervoor word je dan beloond met bonnetjes waarmee je ter plekke eten en drinken kan kopen. Verder zullen er doorheen de dag ook nog dj's geboekt worden! Aarzel dus niet om de wetenschappen te vertegenwoordigen op dit evenement en mee te genieten van de leuke sfeer :-)

Waar: Sint-Pietersplein
Wanneer: Woensdag 25 april
Vanaf: 9u00

Outro

Kusjes van jullie PR-intern
Matthias