WiNA's Weekmeel

30 april 2022

[30/04] WiNA's Weekmeel

Dag liefste Winezen!
Na een spetterende lustrum zijn we er deze week met een iets rustigere week, de perfecte manier om wat te recupereren na een lustrum vol feesten en plezier. Wij kijker er alvast naar uit om deze week samen met jullie onze domme schachtjes om te toveren in toppers van commilitones.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
3 mei 21:00 Clubavond Info
5 mei 18:00 Ontgroening Info
5 mei 20:30 Ontgroeningscantus Info Tickets

Verkiezingen

De kandidaten voor de verkiezingen van dit jaar zijn bekend. Ontdek hun kandidaturen en vraag maar raak op het forum.
We wensen de kandidaten alvast veel succes! De verkiezingen zelf vinden plaats op maandag 09/05 van 8u30 tot 20u via FK election. Meer info hierover volgt snel.
De uitslag wordt traditioneel bekendgemaakt op dinsdag 10/05 omstreeks 21u op de clubavond.
- De kiescommissie

Sportnieuws

Voorbije woensdag heeft de 12 urenloop plaatsgevonden waar wij gestreden hebben om de 6de plek. Na een lange dag zijn wij 20 rondes voor Hermes-Farma geraakt! Bij de speciale rondes zijn wij, dankzij veto, gewonnen met de julientjesronde en we zijn ook een paar keer 2des en 3des geworden! Een dikke dankuwel aan Nathan, Jeffrey en Quentin voor de hulp bij de 12UL en natuurlijk een dikke dankuwel aan de vele lopers onder ons die dit resultaat mogelijk gemaakt hebben!

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Ontgroeningscantus Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.

Dit was het dan voor deze week, hopelijk genieten jullie ervan en zie ik jullie verschijnen. Geniet nog van deze laatste weken voor we weer wekenlang moeten studeren.

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors