Ontgroening

studentikoos

05 Mei 2022
18:00 - 23:59

Activiteit afgelopen

TBD

Facebookevenement
Tickets

De ontgroening is voor onze schachten de apotheose van hun eerste jaar bij onze prachtige kring. Daarom gaan wij dat toch niet zomaar laten voorbij gaan en gaan we er samen een fantastische avond van maken!

Praktisch

We verzamelen om 18u in het Citadelpark op deze exacte locatie. Breng zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee, dus laat rugzakken, laptops, slaapgerief en propere kleren achter op je eigen kot of op je slaapplek.

Tussen 19u45 en 20u30 krijgen jullie pauze om te eten en je cantusspullen mee te brengen. Het is absoluut niet toegelaten om te laat op de cantus binnen te komen, dus zorg dat je dit stukje goed ingepland hebt.
Na de ontgroening mogen jullie nog een deel meecantussen, dus breng ook je codex en herbruikbare beker mee.

Todo voor schachten

Verkleedopdracht

Je doopmeters en -peters mogen voor jullie een verkleedopdracht verzinnen. Ze zijn hierin vrij om zelf dingen uit te vinden, maar we leggen wel een paar regels op. De ontgroening gaat deels in de openbare ruimte door, dus we willen mensen niet choqueren en het is ook niet de bedoeling dat jouw mobiliteit te hard beperkt wordt. Wij moeten alle verkleedopdrachten ook op voorhand weten en de deadline daarvoor is vrijdag 29 april om 23u59. Iedereen die tegen dan geen verkleedopdracht heeft gekregen, zal van ons een thema toegewezen krijgen.
Jullie gaan normaal gezien ook niet al te vuil worden, dus doe maar wat moeite voor de verkleedopdracht.

Schachtencursus

Aangezien de blok toch pas morgen begint hebben jullie nu wel tijd over om onze schachtencursus uit het hoofd te leren. Dit is een uitgebreid document met heel veel informatie in, dus stel dit niet uit tot de laatste dag! Wij gaan jullie tijdens de ontgroening hier individueel over ondervragen, dus zorg maar dat je het grondig kent.

Kiel

De ontgroening zelf zal rond 1u afgelopen zijn. Dan gaan het DC en ik jullie uit handen geven aan Kobe en zullen jullie officieel Commilitones van WiNA zijn. Vanaf dan mogen jullie dus ook een kiel dragen. Kielen moeten jullie zelf aankopen en worden niet voorzien door WiNA, maar je kan ze wel bestellen via de WiNA Shop. De cursusjes zijn zo lief geweest om nog een aantal shiften in te plannen zodat jullie ook een kiel kunnen hebben tegen dan. Normaal gezien tekenen/schilderen wij een groot WiNA schild op onze rug, dat moet zeker niet gedaan zijn voor de ontgroening, maar aangezien mensen op je kiel gaan willen schrijven kan het handig zijn om de vorm er al op te tekenen zodat niemand op die plek schrijft.

Medische fiche

Wij hebbben jullie medische fiches van de doop bijgehouden en gaan die ook opnieuw gebruiken voor de ontgroening. Als er sinds de doop dingen veranderd zouden zijn, of je wil jouw fiche nog eens nakijken, laat ons dat zeker weten.