Weekmeel 51

Intro

Dag allerliefste Winezen en -nog steeds- stinkende schachten!

Hopelijk hebben jullie genoeg slaap kunnen inhalen tijdens het verlengd weekend, want jullie zullen het nodig hebben!

[12/11] Kickertoernooi

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, organiseert WiNA ook dit jaar een Kickertoernooi in ons geliefde clubcafé! De inschrijvingen zijn ondertussen al gesloten, maar spring gerust eens binnen op onze wekelijkse clubavond en drink gezellig een pintje, capri sun of ander drankje mee.
De spelregels voor het toernooi zijn te vinden op de site, net als alle andere praktische informatie.
Be around or be a kickerballeke!

[13/11] IFK Voetbal

Kun jij best wel tegen een balletje schoppen? Of ligt jouw teamspirit eerder naast het veld? Dan ben jij exact wat we zoeken! Het sportieve gebeuren zal plaatsvinden op Campus Schoonmeersen vanaf 20u. Indien je interesse hebt, stuur gerust een mail of bericht naar de sportjes. Meer info kun je vinden in de sportgroepen op Facebook of op de site.

[14/11] Verbroederingscantus VLAK

Droom jij ook van een cantuszaal vol vrouwen? Of droom jij eerder over het legendarische moment waarop meer dan drie vrouwen enthousiast zijn over pagina 158? Droom niet langer en zak donderdag 14 november af naar de cantuszaal van de Delta (Stalhof 11) om te verbroederen met al dat vrouwelijks schoon van de Vlaamse Logopedische Audiologische Kring! Het Io Vivat luidt zoals altijd om 20u30 en inschrijven is verplicht! Meer info vind je op de site of op het Facebook evenement.

[21/11] Quiz

Ja ja, dat lees je goed! Dit is dé uitgelezen kans om op te scheppen met al die nutteloze feitjes en weetjes, je uitgebreide kennis of pure gokskills. Deelnemen kan in groepen van vier voor slechts 8 eurootjes, en ook niet-Winezen zijn welkom! Inschrijven kan tot en met woensdag 20 november, maar wacht niet te lang want vol = vol.
Meer info en inschrijvingen vind je op de site.

Outro

Een fijne vrije dag toegewenst en tot dinsdag!

Vele goals en goats,
Jullie PR-Intern Snelly Chelly Kelly