WiNA's Weekmeel

11 december 2022

[11/12] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

Week 12 wil voor velen zeggen: blokmodus aan. Toch wil ik jullie er graag aan herinneren dat ontspanning ook heel belangrijk is, daarom ben je deze week, net zoals alle andere weken, van harte welkom op onze clubavond.

Voor de goed studerende studentjes hebben we ook goed nieuws! Vanaf 19 december openen we samen met Chemica de blokspot!

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
13 december 21:00 Clubavond info
14 december 17:30 IFK Basketbal info Meedoen? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
19 december - 3 februari Blokspot info

Blokspot

Vanaf 19 december gaat de blokspot van WiNA en Chemica terug open. Dit jaar kan je komen studeren in PC-lokaal Grace Hopper in S5. De blokspot is telkens open van 8:30 tot 20:00. Soms zitten we in een ander lokaal. Lokaalwijzigingen en andere info kan je hier terugvinden.

PR-Extern

Zoals je misschien al gezien hebt zijn we op zoek naar een nieuwe PR-Extern om ons praesidium te vervolledigen. Als PR-Extern sta je in voor het verderzetten van WiNA's bedrijven relaties, het zoeken van sponsors en het mee helpen organiseren van de jobbeurs.
Heb je interesse of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om het bestuur aan te spreken of een mailtje te sturen naar bestuur@wina-gent.be.

Merch

Dit jaar breiden we ons merch aanbod uit en kan je WiNA truien, T-shirts, totebags en nog veel meer kopen! Bestellen kan tot 25 januari. Zo kunnen jullie de merch ophalen tijdens de eerste lesweek van volgend semester.

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors