WiNA's Weekmeel

2 oktober 2021

Dag liefste Wineesjes!

De eerste week van het academiejaar is intussen voorbij gevlogen, en kan ik met veel vreugde zeggen dat het toch wel echt een toppertje was. Met een heleboel nieuwe leden en toch ook veel oude knapen kunnen we uitkijken naar een top jaar. Omdat het deze week toch wat moeilijk was, ga ik het hier nog eens zeggen: SCHRIJF JE IN VOOR DE ACTIVITEITEN! Niet alle activiteiten zijn met inschrijving, maar het kan geen kwaad om het toch eens te checken ;).

[04/10] Pasta-avond+ Studiepeter en -meter

Voor onze eerstejaars start een bijzonder nieuw hoofdstuk in hun leven, studeren aan de universiteit. Dit loopt vaak niet zo vlot, maar een ervaren persoon aan je zijde kan al veel helpen. <br>Ben jij eerstejaars en heb jij graag een studiepeter of -meter? Heb jij al wat ervaring in het studentenleven en wil jij alle vragen van een eerstejaars beantwoorden? Of kom je gewoon van onze heerlijke pasta smullen? <br> Vergeet je zeker niet in te schrijven via de website (https://wina-gent.be/events/454)!

[07/10] Openingscantus

De eerste cantus van het jaar is een feit! Haal je codex en kiel van onder het stof en neem je herbruikbare beker mee, want het belooft fantastisch te worden.<br> Ouderejaars en schachten met cantuservaring worden tegen 20u15 verwacht zodat het Io Vivat om 20u30 kan ingezet worden. <br> Ben je niet gedoopt of heb je geen cantuservaring, dan ben jij ook zeker welkom! Jij wordt wel al om 20u00 aan de Canard Bizar verwacht, waar je een gelegenheidscodex en snelcursus cantussen zal krijgen. <br><br> Inschrijven is verplicht voor iedereen, dus doe dat zo snel mogelijk via onze website (https://wina-gent.be/events/450)!<br> Iedereen op de cantus is verplicht een herbruikbare beker te gebruiken, maar als je zelf geen beker hebt kan je op de cantus ook een nieuwe WiNA-beker aanschaffen.

Zo dit was het dan voor deze week, geniet er van en vergeet niet flink naar al je lessen te gaan (doe zoals ik zeg, niet zoals ik doe).

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse