WiNA's Weekmeel

17 maart 2024

[17/03] WiNA's Weekmeel

Allerliefste toetjes

Amai, dat was plezant! We begonnen de week met een avond vol strikes op de bowlingbaan op dinsdag, gevolgd door een gezellig drukke clubavond. Het hoogtepunt van de week was toch ongetwijfeld het adembenemende Galabal der Wetenschappen op vrijdag, waar we schitterden in onze mooiste outfits en dansten tot in de vroege uurtjes. Zelfs na zo een banger van een galabal is de week nog steeds niet gedaan voor ons! De schachten zullen ons zondag namelijk nog verwennen met hun zelf ineengeknutselde schachtencantus. Ik ben benieuwd!

Aankomende activiteiten

Activiteit Datum Uur
Schachtencantus 17 maart 20u30
Verkiezingen bestuur 19 maart 8u
Spelletjesavond + RummiCUP 19 maart 18u30
Foute top 88 19 maart 21u30
Schachtenactiviteit: Kermis 20 maart 20u
Clubavond 26 maart 21u30
(Junior) Eurosong - vriendjes- en familiecantus 29 maart 20u30
WiNA's Wacky Weekend 5-7 april

Schachtencantus

Hier volgt een bericht van onze schachtjes:
Het is weer tijd voor een onvergetelijke schachtencantus! Hierbij nemen de schachten het roer over en gaan ze proberen een cantus in goede banen te leiden. Hierbij kruipt het doopcomité samen met de andere commi's in de schachtenbak en nemen de schachten de rollen van het cantusteam op zich voor hun tijd als schacht op is.
Plopper de plopper de plop, wat dat gaat geven weten we nog niet maar plezier zal er zeker zijn! We springen er in op 17 maart om 20u30 in de Canard Bizar! Dus neem snel je codex en lintje, dan zorgen wij voor het pintje.
Als je niet wilt kloppen omdat de bel het niet doet neem je best een kijkje in onze kalender. Zoals je waarschijnlijk al kon gokken is het thema van deze cantus Studio 100 dus 1, 2, doe met ons mee!

Opgelet: Op deze cantus zijn enkel gedoopte Winezen toegelaten.

Spelletjesavond + RummiCUP

19 maart is het tijd voor de grootse RummiCUP! Hier kunnen alle Rummikub fanaten tegen elkaar strijden voor de beker. Als je graag wil meedoen aan deze wedstrijd, schrijf je dan zeker op tijd in op onze website (deelname is gratis). Het RummiCUP toernooi start om 19u, maar jullie zijn al vanaf 18u30 welkom in lokaal 3.1 in S1 (dus NIET in S9). Voor zij die wat minder competitief zijn, combineren we deze avond met een gezellige spelletjesavond. We zullen samen genieten van spelletjes zoals Monopoly, Uno, Cards against humanity, Ligretto en nog zoveel meer. Tot dan!

Opgelet: Inschrijven is enkel nodig als je wilt deelnemen aan de RummiCUP.

Foute top 88

Wie heeft er zin in een feestje? Op dinsdag 19 maart is het tijd voor de 88e editie van WiNA’s Foute Top in de Canard Bizar. Nu is het eindelijk weer aan jullie om te kiezen welke fantastische muziek er gedraaid wordt in de CB.

Je kan tot en met maandag 18 maart elke dag op jouw 5 favoriete liedjes stemmen via deze link zodat zij hoger in de ranglijsten komen te staan.

(Junior) Eurosong - vriendjes- en familiecantus

Op 29 maart is het weer tijd voor onze jaarlijkse vriendjes- en familiecantus! Trommel je familie en vriendjes op om ook eens te kunnen deelnemen aan deze prachtige studentikoze traditie. De deuren van de Canard Bizar gaan op deze mooie vrijdag open om 20u15.

Elke Winees mag 2 vriendjes/familieleden meenemen. Inschrijven van zowel jezelf, als je vriendjes is verplicht. Doe dit zo snel mogelijk want ticketjes voor deze cantus kunnen snel uitverkocht zijn! Zet het aantal vriendjes dat je meeneemt in de opmerking.

Dit jaar zal de cantus een episch thema hebben: de (junior) Eurovision Song Cantus.
De gelegenheidscodex zal barsten van de hits, en jij hebt de kans om mee te beslissen. Nomineer via deze link je favoriete Eurovisiesongfestival nummers.

Let op: dit is een gesloten cantus, je kan alleen binnen als gedoopt WiNA lid of als vriendje van een Winees. Vergeet je ook niet in te schrijven!

WiNA's Wacky Weekend

Aaaaaaah, het is eindelijk (bijna) zo ver, WiNA's Wacky Weekend komt eraan! Tijdens dit epische weekend kun je je verwachten aan goed gezelschap, heerlijk eten en superleuke activiteiten. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Het weekend gaat dit jaar door tijdens het middelste weekend van de paasvakantie (5 tot 7 april) wat dus een perfecte pauze biedt tussen het studeren door!
En waar gaat de reis naartoe? Naar het Sprookjesbos! We dompelen ons helemaal onder in de wereld van "Rapunzel en de gelaarsde kikker" en "Hans en de drie kleine Duimpjes" en laten ons meesleuren door de verhalen die de Sprookjesboom ons te vertellen heeft.
Meer informatie vind je in onze kalender waar je je ook al kan inschrijven.
"Dat doet me trouwens denken aan... Maar dat lieve kinderen, dat is weer een ander verhaal."🌳

Random Vraag

Wat is jouw favoriete dessert? Laat het mij weten via Messenger, Instagram, Discord, SMS, Whatsapp, e-mail, fax, gele briefkaart, postduif of gwn in 't echt!

Foto van de Week

Om jullie mooie snoetjes eens extra in de kijker te zetten zal ik elke week uit alle foto's die ik maakte één foto kronen tot Foto van de Week.
Deze week is dit een leuke foto van op onze clubavond. Ik heb geen idee hoe ik de foto moet beschrijven maar ik vind het contrast van de gekke bekken van Taaf en Otis met het onschuldige zwaaitje daartussen fantastisch! Volgens mij is deze middelste persoon onze scriptor Niels maar omdat ik de afgelopen weken al minstens zes mensen met dit scriptorlint heb zien rondlopen ben ik hier niet zo zeker van.

Als deze foto niet zichtbaar is, kan je hem hier bekijken.

Toedels Poedels🐩🐩🐩,

Xander, jullie PR-Intern 🖤💛

Sponsors