WiNA's Weekmeel

12 maart 2022

[12/03] WiNA's Weekmeel

Hoi liefste Wineesjes!
Ook in deze kortere week vliegen we er weer helemaal in. We hebben niet minder dan 3 activiteiten in de aanbieding en er is voor ieder wat wils. Kom maandag kennismaken met onze partnerbedrijven op de jobbeurs, ga dinsdag uit de bol tijdens de foute top en zet woensdag jullie beste beentje voor op de bierbowling.

Jobbeurs

WiNA organiseert dit academiejaar na een lang hiaat opnieuw een grote jobbeurs op 14 maart in de S5. Hier kunnen jullie als studenten in een casual setting kennismaken met bedrijven die relevant zijn aan jullie studierichting en hun doorgroeimogelijkheden.
Dit evenement is niet alleen gericht aan de studenten die afstuderen, maar ook aan degenen die graag meer inzicht krijgen rond welke kanten je op kan binnen je vakgebied.
Nog niet overtuigd? Iedereen die langs komt krijgt een gratis drankbonnetje en een gratis eetbonnetje, redenen genoeg om eens te passeren!

Algemene Clubavond CB

Op dinsdagavond verzamelt WiNA steeds in de Canard Bizar voor onze wekelijkse clubavond. Wij zijn echter niet de enige studentenvereniging die de Canard Bizar als vaste stek heeft gekozen. Om de verschillende clubs en kringen wat meer samen te brengen, wordt er op deze zondagavond een algemene Canard Bizar clubavond georganiseerd.

Alle clubs en kringen van de Canard Bizar zijn welkom en je zal de hele avond gebruik kunnen maken van je clubkaart, zoals je dat als WiNA-lid ook steeds op dinsdag kan.

WiNA's wacky weekend

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur. Deze keer trekken we van 8 tot 10 april naar Sint-Joris-Weert, waar we zullen genieten van het leven alvorens de blok begint. We gaan samen cantussen, chillen, stellaatjes drinken en nog veel veel meer. Als je graag zou meegaan dan kan je hier je ticket kopen!

WiNA's Web

Elke week lichten we een klein stukje van het ondertussen gigantische WiNA Web toe en deze week is het de beurt aan de kalender. Op de kalender vind je snel terug welke activiteiten we allemaal voor jullie in petto hebben. Om nog eenvoudiger op de hoogte te blijven, kan je ook de url https://wina-gent.be/events.ics gebruiken om onze kalender te importeren in je eigen kalender app. Hoe je dat doet, vind je voor enkele vaak gebruikte apps in deze handleiding.

Sportnieuws

Woensdag streden we tegen VRG in de kwartfinales van het IFK voetbal. Na een sterk eerste kwartier maakte de VRG de 0-1. Hierna kwamen we enkele keren dichtbij de gelijkmaker, maar net voor de rust kregen we het deksel op de neus en werd het 0-2. Na de rust zakte onze ploeg als een kaartenhuisje uiteen, mede door het gebrek aan wisselspelers. Het werd uiteindelijk 0-10, maar deze uitslag is ferm overdreven. Zij benutten hun kansen wel, terwijl wij die vergaten af te maken. Toch bedankt aan alle spelers om mee te doen!

De basketbalmatch woensdag ging een grote uitdaging worden, we waren met net genoeg om te spelen tegen VTK1 die een monsterploeg hadden. Het eerste deel kon onze ploeg goed volgen, we bleven telkens maar een viertal punten achter en VTK had een niet al te groot voordeel. Na een tijd werd het duidelijk dat zonder wissels basketten tegen een sterke ploeg niet vanzelfsprekend is want VTK kon blijven wisselen en hun basketters bleven fris terwijl onze basketters meer en meer vermoeid werden. Desondanks dit nadeel bleven onze basketters vechten en gaven ze niet af. De eindscore was uiteindelijk 44-70 maar onze basketters hadden zeker een goede indruk nagelaten en een hele mooie match gespeeld.

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Bierbowling Nog drie plaatsen vrij Tickets kan je hier reserveren.
Verbroederingscantus der WiNA's Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Galabal Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Wacky Weekend Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
13 maart 21:00 Algemene clubavond CB Info
14 maart 17:30 WiNA's Jobbeurs Info
15 maart 21:00 Foute top 86 Info Stemmen kan hier
16 maart 20:30 Bierbowling Info Tickets

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te zien, en samen zullen we er weer een top week van maken. Vergeet ondertussen niet om op je favoriete foute liedjes te stemmen op de foute top, zodat dinsdag onvergetelijk zal worden!

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors