Weekmeel 10

Intro

Beste wineesjes

Hopelijk zijn jullie al wat bekomen van de 12-urencantus en de verbroederingscantus der WiNA's, want deze week vliegen we er opnieuw stevig in met twee sportactiviteiten en de Nacht der Wetenschappen!

[07-03] Cyber Security Challenge Belgium

Woensdag 7 maart zijn de voorrondes van de Cyber Security Challenge Belgium. Dit is een wedstrijd rond cyber security die gebaseerd is op het Capture The Flag principe, met een niveau dat gericht is op studenten. Het gaat niet alleen over software hacking, maar ook over cryptografie, steganografie (het verbergen van data in onschuldig uitziende bestanden), reverse engineering en dergelijke. Onze praeses heeft reeds tweemaal deelgenomen en vond het telkens een enorm leerrijke en interessante ervaring. De eerste prijs is dit jaar een reis naar de DEFCON conferentie in Las Vegas.

Waar: Online, de finale gaat ergens in Brussel doorgaan
Begin: Woensdag 7 maart om 10u00
Einde: Donderdag 8 maart om 18u00
Inschrijven: www.cybersecuritychallenge.be

[07-03] Nacht der Wetenschappen

Op woensdag 7 maart slaan GBK, Chemica, WiNA, Geologica en Geografica de handen in elkaar en organiseren we de befaamde Nacht der Wetenschappen.
Kom feesten in de Twitch om je mede-wetenschappers wat beter te leren kennen en we maken er een fantastische nacht van om (niet) te vergeten!!

Waar: Twitch
Wanneer: Woensdag 7 maart
Vanaf: 22u00
Vestiaire: €1 per jas, €2 per tas

[06-03] Clubavond

Gezellig een pintje drinken in ons clubcafé.

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 6 maart
Vanaf: 21u00

[05-03] 1/8 finale IFK Voetbal tegen VGK

Na een lange tijd wachten is de wedstrijd tegen VGK in de 8e finale van het IFK voetbal er dan toch eindelijk! Wij hopen op een grote opkomst dus als jij nog goesting hebt om mee te spelen laat dan zeker iets weten! We moedigen de minder sportieve mensen onder jullie ook aan om zeker te komen supporteren op de velden van Schoonmeersen, we zullen het nodig hebben! Start: 20u30

Tot dan!

Waar: Sportterrein Schoonmeersen
Wanneer: Maandag 5 maart
Vanaf: 20u30

[05-03] IFK Badminton enkel (geklasseerd)

Het is weer tijd voor het IFK badminton en deze keer zal dat zijn voor de geklasseerde spelers onder jullie! Inschrijvingen zijn momenteel al gesloten maar we kunnen elke supporter zeker en vast gebruiken. Kom dus zeker af naar het GUSB op maandag 5 maart om 18u30 om onze beste sporters aan te moedigen en hun naar de overwinning te leiden!

Tot dan!

Waar: GUSB
Wanneer: Maandag 5 maart
Vanaf: 18u30

Outro

Kusjes van jullie PR-intern
Matthias