WiNA's Weekmeel

23 oktober 2021

Liefste Winezen

Intussen komt week 5 er al aan (de tijd gaat snel!) en wordt het toch eens tijd om misschien die lessen in te halen. Deze week is er ideaal voor, we gaan het namelijk een beetje rustiger houden dan de vorige weken (en zeker rustiger dan de Beiaardcantus xp).

[25/10] IFK Volleybal Heren

Ga de strijd aan in het IFK volleybal, en laat zien wat een kanjers die Winezen zijn. Kan jij goed volleyballen, of heb je gewoon zin om je helemaal te gooien in het spel, schrijf je dan zeker in! Dit jaar werken we met 2 ploegen (1 ervaren ploeg en 1 recreatieploeg), voor vragen kan je steeds bij onze sportjes Vincent en Jarne terecht!

[26/10] Eerstejaars teambuilding

Wil jij je graag laten dopen, maar ken je het doopcomité nog niet goed? Of wil je toch wel echt die medefeuten leren kennen? Kom dan zeker af naar onze WiNA eerstejaars teambuilding. Deze activiteit is bedoeld om elkaar wat beter te leren kennen alvorens je volledig in de doop gesmeten wordt. Twijfel je nog om je te laten dopen? Kom zeker de sfeer eens opsnuiven tussen toekomstige schachten en doopcomité. Na de teambuilding gaan we gezellig door naar onze pizza-avond in de Canard Bizar, waar je kan genieten van heerlijk verse pizza's aan fantastische prijzen.

[26/10] Pizza-avond

Geen idee wat te eten of wil je je afwasstapel niet nóg groter maken? Dan ben je deze dinsdag bij ons aan het goeie adres! Voor de luttele prijs van 7 euro kunnen leden (10 euro voor niet-leden) bij ons de hele avond à volonté pizza eten. Voor de kleinere eters onder ons is er ook goed nieuws: voor één stuk pizza betaal je slechts 2 euro! Jullie zijn welkom vanaf 20 u in de CB om je buikjes te komen vullen.

Dit was het weer voor de komende zeven dagen. Geniet van de rust, studeer een beetje en vergeet niet dat wij jullie heel graag zien!

Veel knuffels,
jullie PR-Intern Jitse