WiNA's Weekmeel

9 oktober 2021

Dag liefste Wineesjes!

Hier ben ik weer met een druk gevulde weekmeel, en toch ook heel goed nieuws. Sinds kort is de kelder weer (semi) open! Heb je wat tijd tussen twee lessen, of ben je het ook beu om eenzaam op je kot te zitten? Dan ben je welkom in de kelder, maar omdat corona nog steeds niet verdwenen is zijn er nog wel enkele regels waar je je aan moet houden, deze vind je terug op onze facebookpagina.

[11/10] IFK Tafeltennis

We starten onze week gezond met onze eerste sportactiviteit! We gaan de strijd aan om de beste pingpongers van de hele UGent genoemd te worden. Helaas zijn onze inschrijvingen al gesloten, maar je bent steeds welkom om te komen supporteren voor ons team!

[12/10] Kasteelavond

Dinsdag is het tijd voor de zevende editie van de kasteelavond. Haal die kleerkast al maar leeg, want de dresscode is middeleeuwen. Iedereen is welkom om van onze lekkere kasteelbiertjes te genieten aan €2,5.

[13/10] LaTeX Night

Moet jij (binnenkort) ook verslagen, presentaties en nog veel meer in LaTeX schrijven, en is dit jou ook nooit uitgebreid uitgelegd? Geen paniek, wij zijn er om jou uit de nood te helpen! Woensdagavond om 18u00 hebben wij een snelcursus voor jullie klaar staan in S9 A0. De opname en een minicursus komen later ook op onze ufora pagina (schrijf je zeker in op onze ufora moest je dit nog niet gedaan hebben, hier staan wel enkele nuttige dingen op). Vergeet je zeker niet in te schrijven via de website https://wina-gent.be/events/490 .

[13/10] IFT Voetbal

Woensdag gaan we de strijd aan tegen Politeia en VRG in het IFT voetbal. Ben jij ook zo'n competitiebeest, en wil jij graag je beste voetbalskills naar boven halen? Schrijf je dan zeker in op de website! (https://wina-gent.be/events/491)

[14/10] Openingsfuif

Na die eerste lesweken hebben ook wij onze super leuke openingsfuif! Onze Feestjes hebben het risico genomen om een zwart gat te verkennen en sturen ons nu berichten via Hawking-straling dat er daar een ziek feestje plaatsvindt! Kleed je helemaal in het zwart en kom mee feesten op onze black hole party en doe enkele black hole shotjes met je favoriete Winezen!

[18/10] IFK Volleybal dames

Volgende week maandag gaan we weer WiNA’s eer verdedigen, deze keer in de volleybal voor dames. Lijkt je dit wel leuk, schrijf je dan zeker in op de website: https://wina-gent.be/events/487 Heb je nog vragen? Stuur dan zeker naar een van onze sportjes (Jarne en Vincent).

[18/10] Ontgroening

Het is eindelijk zover! Onze schachten worden ontgroend, veel informatie is er voorlopig nog niet bekend (spannend!) maar we kunnen alvast zeggen dat alle schachten op maandag 18 oktober om 19:00 worden verwacht in het muinkpark met hun lintje. Natuurlijk zijn ook de dooppeters en -meters welkom, dit vanaf 20u00, wederom in het muinkpark. Meer informatie kan je later terug vinden op onze website.

[20/10] Beiaard

Afgelopen week zijn de inschrijvingen voor de beiaardcantus geopend, sta jij nog op de wachtlijst? Binnenkort proberen we extra tickets te krijgen voor jullie. Wil jij nog mee? Schrijf je dan nog snel in voor zondagavond 19:00 en wie weet kunnen we voor jou nog een ticketje bemachtigen! https://wina-gent.be/events/469

Zo dit was het weer voor deze week, ik hoop jullie allemaal te zien verschijnen deze week. Vergeet niet om tussen al die lessen (die je flink volgt) en het instuderen van die eerste bewijzen af en toe een welverdiende pauze te nemen.

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse