Weekmeel 3

Intro

Mijn liefste wineesjes,

De tijd tot de massacantus begint te korten. Dit kan maar één ding betekenen: er moeten een bierkoning, een bierkoningin en een schachtenkoning van WiNA verkozen worden!

We beginnen onze week echter met een wedstrijd die WiNA als team kan winnen: de eerste ronde van het IFK volleybal.

De competitieve en/of supporterende mensen onder jullie weten dus wat te doen deze week!

Studiehulp

Daar de blok steeds dichterbij komt, staat de studiehulp nu ook op onze nieuwe website. Deze is te vinden op https://wina-gent.be/studiehulp.

[1-12] Vriendjes- en familiecantus

Vertel je na een cantus ook wel altijd duizend verhalen over wat er die keer allemaal gebeurd is tegen vrienden of familie? Dan is nu de moment aangebroken waarop ze zelf de kans krijgen om dit allemaal eens mee te maken.

WiNA nodigt jullie allemaal uit op de Vriendjes- en familiecantus op vrijdag 1/12/2017 in de grote zaal van de Canard Bizar. Ieder gedoopt WiNA-lid mag drie mensen meenemen en indien je schacht bent zijn jouw vriendjes/familie dit uiteraard ook.

Inschrijven moet enkel als je vriendjes/familie meeneemt. Dit kan je doen via het formulier dat te vinden is op https://wina-gent.be/events/36. Indien je alleen komt is dit niet nodig.

Io vivat: 20u30

P.S. Dit is een gesloten cantus! Enkel indien je door een Winees bent uitgenodigd kan je komen.

Waar: Canard Bizar, grote cantuszaal
Wanneer: Vrijdag 1 december
Vanaf: 20u30
Prijs: €12 (bier) of €2 (water)

[30-11] Lasershooten

Het is weer zover, WiNA gaat lasershooten. Schrijf jullie allemaal snel in, want lasershooten is awesome! Voor slechts 10 euro kunnen jullie genieten van 40 min lasershootplezier in The Zone, Voskenslaan 135. Afspraak daar om 20u15.

Wacht zeker niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt. Het maximum aantal staat op 20 personen, maar als er genoeg extra enthousiastelingen zijn, trekken we dit op naar 40 personen.

Vergeet ook zeker niet je guido-gids mee te nemen. Indien je dit niet hebt, mail dan zo snel mogelijk naar cultuur@wina.ugent.be, dan brengen wij dat in orde.

Waar: Donderdag 30 november
Vanaf: 20u15
Waar: The Zone (Voskenslaan 135)
Prijs: €10 (met guido-gids)

[21-11] Bierkoningwedstrijd en bitterballenavond

Op dinsdag 21 november barst de langverwachte strijd der bierdrinkers los. Wie oh wie zal de felbegeerde titel van bierkoning, bierkoningin of schachtenkoning veroveren? Zorg dat je vanaf het begin aanwezig bent in de CB als je zelf wilt meedoen. Inschrijven kan de avond zelf bij de schachtentemmer en is helemaal gratis. Wij zorgen alvast voor een goede fond: bitterballen en kaasballen! Voor amper €2 kan je er een hele avond eten zoveel je wilt! Je kan er ook per vijf kopen aan 50 cent.

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 21/11
Start: 20u
Prijs:
-Bierkoningverkiezing: Gratis
-Bitterballen: €0,50 (5 bitterballen) of €2 (à volonté)

[20-11] Ronde 1 IFK volleybal

Poule 2 (VEK, Politeia, Moeder Lies, WiNA) wedstrijdschema:

VEK – Politeia
Moeder Lies – WiNA
VEK – Moeder Lies
Politeia – WiNA
VEK – WiNA
Politeia – Moeder Lies

Aanmelden om 18u20 in ZAAL 3. Er wordt gespeeld in wedstrijden naar 2 sets.

Waar: GUSB - zaal 3
Wanneer: Maandag 20 november
Vanaf: 18u20

Outro

Vele kusjes en lekjes van jullie PR-intern,
Matthias