WiNA's Blokspot

andere

03 Jan 2022
08:30 - 18:00

Activiteit afgelopen

Faculteitsraadzaal, Gebouw S2, Campus Sterre

Facebookevenement
Tickets

Door omstandigheden zijn er enkele aanpassingen aan onze blokspot. De blokspot zal verhuisd worden naar de faculteitsraadzaal in S2, en zal ook sluiten om 18:00. De personen die zich reeds hebben ingeschreven zullen ook per mail op de hoogte gebracht worden.


Omdat samen studeren leuker is dan alleen hebben we met WiNA een blokspot ingericht om de kerstblok te overleven. De inschrijvingen zullen opengaan op maandag 6 december om 16:00. De Blokspot is bedoeld voor alle Winezen en studenten wiskunde, informatica en fysica & sterrenkunde.

Om een goed verloop te garanderen hebben we wel enkele regels:
- Reserveren is verplicht en kan op https://studie.wina-gent.be/blokspot/ of via de ticket link hierboven. Reserveren zal mogelijk zijn tot alle plaatsen opgevuld zijn. De dag zelf kan je dus ook nog reserveren en komen studeren.
- De blokspot is een stille studieruimte, als je wilt praten ga je even naar buiten.
- Eten doe je ook buiten, dit om geur- en of lawaaihinder te vermijden.
- Als je apparaten moet opladen ben je zelf verantwoordelijk om een verlengkabel of verdeelstekker te voorzien. Er is ook geen garantie dat er stopcontacten beschikbaar zijn.
- Mondmaskers zijn verplicht, je mag ze even afzetten om iets te drinken.
- Binnenkomen is van 8:30 tot 9:00. Bij het binnenkomen scannen wij je ticket, ontsmet je je handen en ga je op een plek naar keuze zitten (later binnenkomen is mogelijk).
- Ten laatste om 18:00 sluiten we het lokaal af, dan zal er niet meer gestudeerd kunnen worden.