WiNA's Weekmeel

23 oktober 2022

[23/10] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

Ik hoop dat jullie klaar zijn voor week 5 want ik kan jullie vertellen dat we gaan knallen! Dinsdag staat onze fameuze Pizza-avond op het programma. À volonté pizza voor maar 7 euro!! Daar kan je toch geen nee tegen zeggen. Voor onze cultuur (en bier) liefhebbers hebben we een brouwerijbezoek gepland in de oudste stadsbrouwerij van Gent. Onze sportjes zitten natuurlijk ook niet stil. Deze week is het ideale moment om je sporttalent te laten zien! Wil je WiNA verdedigen bij het IFK Volleybal Heren of de IFT voetbal voorronde? Stuur dan snel een berichtje naar een van onze sportjes! Als je tussendoor nog wat tijd over zou hebben kan je deze week bloed geven of mee komen helpen op Bloedserieus.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
24-27 oktober Bloedserieus info Kom bloed geven of meehelpen
24 oktober 18:00 IFK Volleybal Heren info Interesse? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
25 & 26 oktober 13:00 Infomoment skireis info
25 oktober 18:00 Eerstejaarsactiviteit info Teambuilding
25 oktober 20:00 Pizza-avond info
26 oktober 18:00 IFT Voetbal voorronde info Interesse? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
26 oktober 18:30 Brouwerijbezoek info Inschrijven is verplicht!
31 oktober 18:00 Doop info Inschrijven

Doop

De doop komt stilletjes aan dichter bij. Natuurlijk zijn we super enthousiast om onze nieuwe schachtjes officieel welkom te heten.
Mocht je als eerstejaars nog twijfelen om mee te doen aan de doop, dan is het zeker aangeraden om de powerpoint met alle info over de doop eens te bekijken. Deze kan je terugvinden op de WiNA UFORA pagina. Ga dinsdag ook zeker naar de eerstejaars teambuilding. Zo kan je je mede toekomstige schachten en het doopcomité wat beter leren kennen! Bij verdere vragen mag je altijd een mailtje sturen naar schachtentemmer@wina-gent.be

Voor commilitones betekent de doop natuurlijk de doopcantus en de daarbijhorende schachtenverkoop. Deze zal doorgaan op 31 oktober. Inschrijven voor de doopcantus kan binnenkort via de shop.

Inschrijvingen

Je kan je vanaf nu inschrijven voor de WiNA Quiz op donderdag 24 november. Er is plaats voor 40 teams van 4 dus wees snel! Tickets vind je hier.

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise