WiNA's Weekmeel

26 februari 2022

[26/02] WiNA's Weekmeel

Hoi liefste Wineesjes!
Na een bewogen week ben ik hier weer met veel leuk nieuws ( en helaas ook een beetje minder, snif). Komende week staan er weer toppers op het programma, zoals onze leuke karaoke-avond, een uitstapje naar het GUM en niet één, maar twee schachtencantussen! Daarnaast hebben we deze week ook een primeur, want voor de eerste keer zal WiNA meehelpen bij bloedserieus, als dat geen reden is om bloed te doneren! Maar eerst een kleine update, die net iets minder leuk is.

Corona-update

Helaas hebben we afgelopen week moeten vernemen dat het coronavirus zich sterk verspreid binnen WiNA, daarom hebben we de LAN Der Wetenschappen en de 24-urencantus geannuleerd. Iedereen die op een WiNA-activiteit aanwezig is geweest sinds de vriendjes en familiecantus willen we graag vragen een zelftest te nemen en de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. De schachtencantus komende zondag en de evenementen van volgende week zullen wel doorgaan terwijl we de situatie goed blijven opvolgen. Blijf veilig, blijf gezond en laat bij een besmetting zeker iets weten aan ons (deze blijft vanzelfsprekend anoniem), zo kunnen wij de situatie beter inschatten en nodige maatregelen nemen.

Lustrum

We gaan de laatste dagen in om nog Lustrum merchandise te bestellen en we hebben nog enkele last-minute verrassingen vanuit het lustrumcomité:

  • uitbreiding assortiment: nu ook truien en tshirts beschikbaar met het WiNA Lustrum schild op de rug
  • win-actie: iedereen die minstens 50 euro aan merch besteld maakt kans op een gratis fles Lustrum gin
  • aanpassing tote-bag: meetlatten niet langer beschikbaar, vervangen door 5 euro dranktegoed in de lustrumweek

Ga dus snel naar de WiNA Lustrum website om je merch te bestellen!

Jobbeurs

WiNA organiseert dit academiejaar na een lang hiaat opnieuw een grote jobbeurs op 14 maart in de S5. Hier kunnen jullie als studenten in een casual setting kennismaken met bedrijven die relevant zijn aan jullie studierichting en hun doorgroeimogelijkheden.
Dit evenement is niet alleen gericht aan de studenten die afstuderen, maar ook aan degenen die graag meer inzicht krijgen rond welke kanten je op kan binnen je vakgebied.
Nog niet overtuigd? Iedereen die langs komt krijgt een gratis drankbonnetje en een gratis eetbonnetje, redenen genoeg om eens te passeren!

Massacantus

Uitstel is geen afstel, en daarom gaat binnenkort (22 maart) de massacantus door! Droom jij ook al maanden van dit fantastische evenement? Dan kan je je dinsdag vanaf 14:00 hier inschrijven.
Zoals ieder jaar zoeken we ook mensen die willen helpen bij de opbouw en afbraak van het evenement, in ruil hiervoor wordt de helft van je ticket terugbetaald. Tijdens de massacantus zoeken we ook nog zedenmeesters, zij houden een oogje in het zeil aan de tafel van WiNA en krijgen hun ticket gratis. Als je graag helpt, stuur dan zeker een berichtje naar Kobe, of mail naar praeses@wina-gent.be .

WiNA's wacky weekend

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur. Deze keer trekken we van 8 tot 10 april naar Sint-Joris-Weert, waar we zullen genieten van het leven alvorens de blok begint. We gaan samen cantussen, chillen, stellaatjes drinken en nog veel veel meer. Als je graag zou meegaan dan kan je vanaf maandag hier je ticket kopen!

WiNA's Web

WiNA heeft het afgelopen jaar sterk ingezet op haar IT infrastructuur en daarbij horen ook tal van web applicaties. Om het voor onze leden iets duidelijker te maken wat er nu allemaal mogelijk is, zullen we elke week in de weekmeel een klein stukje van het WiNA Web toelichten. We beginnen deze week met een handige tip om makkelijker tussen de verschillende WiNA applicaties te navigeren. In de navigatiebalk bovenaan vind je het icoontje van de sitemap terug. Hiermee krijg je een overzicht van alle applicaties van het WiNA Web. Zo kan je steeds makkelijk van de ene naar de andere website surfen. Ook interessant is de knop links onder op alle applicaties buiten de hoofdwebsite, die je steeds terugbrengt naar de hoofdwebsite. Ga maar eens op onderzoek en surf doorheen het WiNA Web, je vindt vast nog wel nog iets nieuws!

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Schachtencantus 21-22 Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren.
WiNA goes GUM Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren
Schachtencantus 20-21 Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier reserveren.
Massacantus Inschrijvingen openen 1 maart om 14:00 Tickets kan je hier bemachtigen.
WiNA's Galabal Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Tickets kan je hier kopen.
WiNA's Wacky Weekend Inschrijvingen openen maandag om 12:00 Tickets kan je hier kopen.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Startuur Event
27 februari Schachtencantus 21-22 20:30 Info Tickets
28 februari- 2 maart Bloedserieus 14:30 Info Tickets
1 maart WiNA's crazy karaoke 21:00 Info
3 maart WiNA goes GUM 20:00 Info Tickets
6 maart Schachtencantus 20-21 20:30 Info Tickets

Aan allen die intussen negatief getest zijn, proficiat. Geniet extra veel van deze week voor alle Wineesjes in quarantaine!
Aan allen die intussen positief getest zijn, we overleven dit samen! Geniet van het weekje rust, en misschien kan je dan toch die lessen van de eerste twee weken inhalen na al dat feesten ;) .
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

PS. Als er mensen willen skypen, ik verveel mij enorm hard dus bel mij maar op!
PPS. Als er iemand een brownie voor mijn deur wilt zetten, je krijgt een leven lang aan knuffels en waardering van mij!

Sponsors