WiNA's Weekmeel

19 februari 2023

[19/02] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

We zijn het tweede semester weer goed begonnen met onze cocktailavond, WiNA on ice en de vriendjes- en familiecantus. Hopelijk zijn jullie er al wat van bekomen want week twee wordt ook weer de moeite waard:)

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
21 februari 21:00 Clubavond info
23 februari 15:14 12-urencantus info Inschrijven
28 februari 21:00 WiNA's Fluofest info
28 februari - 1 maart Bloedserieus info
2 maart 17:30 Kiesvergadering bestuur info

Merch

Vanaf deze week kan je je merch komen ophalen in het cursuskot tijdens de permanenties. Dit is enkel voor de mensen die merch hebben besteld. De permanenties van het cursuskot vind je terug op de shop

Bloedserieus

Vanaf 27 februari gaat er weer een nieuwe editie van Bloedserieus van start. Op 27 en 28 februari en op 1 maart kan je bloed komen geven in de UFO. Daarvoor krijg je natuurlijk een goedgevulde goodiebag in de plaats! Inschrijven is verplicht en kan hier

PR-Extern

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe PR-Extern om ons praesidium te vervolledigen. Als PR-Extern sta je in voor de onderhouden van de bedrijvenrelaties en de gebruikelijke praesidiumfucties. Omdat het al vrij laat is in het academiejaar valt de verantwoordelijkheid voor het organiseren van de jobbeurs grotendeels weg. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar het bestuur.

Bestuursverkiezingen

Dit jaar gaan we de verkiezingen voor praesidium en de verkiezingen voor bestuur opsplitsen. Indien je je kandidaat wilt stellen voor een van de bestuursfuncties (Praeses, Vice-Praeses of Quaestor) moet je verplicht je motivatiebrief en je inschrijvingsbewijs doorsturen naar verkiezingen@wina-gent.be VÓÓR 02/03 13u00. Meer informatie over wie mag opkomen kan je terugvinden op het evenement.

Inschrijvingen

Activiteit Inschrijven Deadline
12-urencantus inschrijven Inschrijven kan zolang er plaats is
Galabal inschrijven Inschrijven kan zolang er plaats is

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors