Weekmeel 47

Intro

Beste Winezen (en feuten),

Nu de meeste onder ons al bekomen zijn van de Openingsfuif, is het tijd om er weer helemaal in te vliegen!

[14/10] Deadline kandidatuur VM

Ben jij een sportfanaat die zowel op als naast het veld straalt? Of ben jij eerder een creatief type die graag eens een affiche maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacatures voor VM Sport en VM PR-Intern staan open tot en met maandag 14 oktober. Je kan je kandidaat stellen door je motivatiebrief te mailen.

[16/10] Beiaardcantus

Ook dit jaar gaat WiNA naar de Gentse Beiaardcantus! Aan allen die een ticket hebben kunnen bemachtigen: proficiat! Aan allen die op de wachtlijst stonden: ook proficiat! Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat jullie deze – voor zij zonder zwart gat – memorabele avond kunnen meemaken. Uitschrijven is niet meer mogelijk, wat wil zeggen dat we je graag maandag verwachten aan het cursuskot om je ticket op te halen.

[17/10] Karting

De inschrijvingen voor de karting zijn al gesloten. De geluksvogels die ingeschreven zijn worden verwacht om 18u45 in eKart Gent (Dok Noord) met bon uit de Guido gids.

[22/10] Voordoop II

Alsof één voordoop niet genoeg was, staat de tweede al achter de hoek! Feutjes worden verkleed verwacht aan het cursuskot van S9 om 7u30 ’s ochtends, waarna het doopcomité en de temmer een uurtje les zullen meevolgen met jullie.
Zij die niet aanwezig konden zijn op Voordoop I maar graag willen deelnemen aan Voordoop II, kunnen nog altijd een berichtje via Facebook en/of een mailtje sturen naar de temmer om een verkleedopdracht te krijgen.

[22/10] Pizza-avond

Vanaf 21u zijn jullie welkom in de Canard Bizar voor een avond vol pizzaaaa! Betaal een klein prijsje voor pizza à volonté*, of betaal per stuk: de keuze is aan jou! Meer info kun je vinden op het evenement.

*zolang de voorraad strekt

Outro

Zo, dat was het weer. Hopelijk kijken jullie allen even hard uit naar wat komen zal als ik!

Formele handdrukken en high-fives,
Jullie PR-Intern