Weekmeel 55

Intro

Dag allerliefste Winezen en ondertussen nog steeds stinkende schachten,

De dagen worden korter, de huilbuien worden langer. Het is zover: laatste week van dit semester is aangebroken. Maar wat een week! We vliegen er voor de laatste keer goed in met heel wat leutige activiteiten.

[9/12] IFK Badminton (niet-geklasseerd)

Heb jij zin om te komen badmintonnen? Stuur dan een mail of bericht naar de sportjes, en zak maandag 9 december om 18u af naar het GUSB.

Ook supporters zijn nog steeds welkom en zullen ook tijdens het laatste sportevenement van dit semester beloond worden.

[9/12 - 10/12] Wintermarkt der Wetenschappen

Na een geslaagde eerste editie is het dit jaar weer tijd om ons van onze warmste kant te laten zien. Daarom organiseren we dit jaar de 2de editie van de Wintermarkt der Wetenschappen! Met deze keer niet één maar twéé dagen waar je kan genieten van warmte, gezelligheid, sfeer, warme hapjes, drankjes en nog zoveel meer!

Op maandag 9 december om 16u openen we de wintermarkt met live muziek en vanaf 18u kan je komen genieten van een pintje dat met extra veel liefde door je favoriete prof wordt getapt tijdens de Proffentap!
Op dinsdag 10 december om 12u zetten we de Wintermarkt van de warmste faculteit weer verder! Live bands vullen de avond en om 19u is het tijd om je laatste zakgeld/gevulde portemonnee boven te halen om te bieden tijdens de Proffenverkoop, want ook dit jaar laten proffen en assistenten zich veilen voor het goede doel!
Eindigen doen we met een knaller van een Après-ski party!

Deze hele Wintermarkt wordt georganiseerd ten voordele van de Warmste Week! Alle winst gaat integraal naar het Zero Plastic Rivers VZW!

[11/12] Massacantus

Commilitones, schachten en ander cantus gespuis!

Maandag 9 december is de deadline voor het betalen van je Massacantusticket. Met andere woorden: als je op de lijst staat, betaal je je ticket. Dit doe je door 18 euro over te schrijven naar BE52 7330 1008 5909.

Verdere praktische info. De deuren van Flanders Expo openen om 19u. Vergeet zeker geen attribuut dat aangeeft dat je bij WiNA hoort (lint, pin, patch). Het wordt ook aangeraden om je ticket - dat maandag in je mailbox verschijnt - af te printen, maar je kan het ook op je gsm tonen.

Wij zoeken ook nog 3 medewerkers die mee willen helpen met de opzet (van 9u tot 12u) en 5 medewerkers die willen helpen met de opkuis. Deze mensen worden hun volledige ticket terugbetaald. Bij interesse, stuur een mail of bericht naar de praeses via Facebook.

[12/12] Clubavond

Vanwege de Wintermarkt der Wetenschappen, kan onze wekelijkse clubavond op dinsdag niet doorgaan. Daarom hebben we deze verplaatst naar donderdag 12 december, nog steeds vanaf 21u in de Canard Bizar. Je kan deze avond pintjes verkrijgen aan clubtarief tot middernacht.

Dit is ook de laatste officiële clubavond, maar niet getreurd! Tijdens de blok kun je nog steeds gezellig mee iets komen drinken tijdens onze onofficiële clubavonden. Spreek hiervoor gerust iemand van het praesidium aan.

Outro

Verder nog veel blokplezier en veel sterkte in deze donkere dagen.

Lekjes, traantjes en ander lichaamsvocht,
Jullie blokkende PR-Intern, Brakky