WiNA's Weekmeel

6 november 2022

[06/11] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

We zitten al over de helft van het semester! Wat kunnen we zeggen he, time flies when you're having fun.
Natuurlijk zit week 7 ook weer bomvol toffe activiteiten! We beginnen maandag met het IFT waar je WiNA haar kleuren kan komen vertegenwoordigen in de sportactiviteiten of onze vertegenwoordigers kan komen aanmoedigen. Dinsdag kan je gezellig wat drankspelletjes komen uitproberen met al je vrienden. Donderdag kan je laten zien wat je in huis hebt op het Beerpongtoernooi. Word jij de beerpongkampioen?

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
7 november 15:00 IFT info Meedoen? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
8 november 20:30 IFK Minivoetbal voorrondes info Meedoen? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
8 november 21:00 Drankspellenavond info
10 november 18:00 Beerpongtoernooi info Inschrijven
14 november 21:00 Spitbullnight info

Boeken en cursussen

Ondertussen zijn we de helft van het semester gepasseerd, wat dus ook wil zeggen dat de meesten van jullie jullie boeken en cursussen al hebben gekocht. En er ijverig uit aan het leren zijn ;) Voor degenen bij wie dit niet het geval zou zijn en die dus nog geen boeken hebben. Jullie kunnen nog t.e.m. 14 november jullie boeken komen ophalen in het cursuskot. Daarvoor bestel je eerst alles wat je nodig hebt via de shop. De openingsuren van het cursuskot vind je hier.
Veel succes nog aan iedereen die al goed in de boeken is gedoken (of dit nog moet doen :) )

Shop

Naast cursussen verkopen wij in de WiNA-shop ook merchandise. Wil jij een mega coole sjaal om je warm te houden deze winter? Of heb je misschien een nieuwe cantus pot of codex nodig? Of misschien wil je gewoon met een WiNA-pinnetje tonen dat je bij de coolste studentenvereniging zit. Neem dan zeker eens een kijkje in de shop!

Sport

Maandag vindt het IFT plaats en natuurlijk doen we mee! Wil jij mee WiNA verdedigen in een van de disciplines? Of kom je liever onze winezen aanmoedigen? Bekijk hier het wedstrijdschema.
Nog niet volledig overtuigd om te komen? Om 23u kan je komen kijken hoe ons praesidium het er van af brengt op de praesidiumkamp.

Inschrijvingen

Datum Activiteit Inschrijven
10 november 18:00 Beerpongtoernooi Inschrijven
15 november 20:00 Kickertoernooi Inschrijven
24 november 20:00 Quiz Inschrijven
3 februari Skireis Inschrijven

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors