WiNA's Weekmeel

18 februari 2024

[18/02] WiNA's Weekmeel

Beste aanbidders van de wetenschap

Week 1 van het nieuwe semester kan enkel beschreven worden als een regelrechte banger! Na het vrolijke weerzien op dinsdag tijdens onze eerste clubavond werd er uitbundig gepraat en gedanst. Enkele sportievelingen namen het de dag nadien tijdens het IFK Basketbal op tegen de VTK'ers en behaalden hierbij net geen eerste plaats. De week werd afgesloten op donderdag met onze eerste cantus van het jaar. Bijna iedereen kwam superorigineel verkleed en de sfeer was fantastisch. Volgende week wordt het iets rustiger, al hangt dat natuurlijk wel af van hoeveel je van onze cocktails zal genieten!😉

Aankomende activiteiten

Activiteit Datum Uur
Cocktailavond 20 februari 21u30
WiNA on Ice 27 februari 20u
Clubavond 27 februari 21u30
12-uren filmcantus 29 februari 15u14
Clubavond 5 maart 21u30
Jobbeurs 7 maart 17u
Galabal der Wetenschappen 15 maart 21u30

Cocktailavond

Na een kille, koude winter vol gruwelijke examens, kijken we ongetwijfeld allemaal uit naar de zomer. Omdat wij bij WiNA de zon niet zomaar tevoorschijn kunnen toveren, hebben we nog iets veel beters voorzien voor jullie! Op dinsdag 20 februari toveren we de Canard Bizar om tot een oase aan zomervibes en palmbomen. Bij zo een fantastische metamorfose hoort natuurlijk ook een passend drankje. Daarom serveren wij zomerse cocktails aan belachelijk goeie prijzen. Eén heerlijke cocktail kost slechts € 4 en onder het motto "eentje is geentje" krijg je er voor € 10 maar liefst drie!
Haal dus je bloemenhemdjes en zonnebrillen uit de kast want vanaf 21u30 worden jullie verwacht voor een avond vol vreugde en zonneschijn.
Opgelet: Dit evenement is cashless.

WiNA on Ice

Op dinsdag 27 februari is de Kristallijn van ons! Of je nu van plan bent om eindeloze pirouettes te draaien of om eindeloos op je gezicht te vallen, dit is jouw "time to shine".
Jullie worden verwacht om 20u aan de ingang van de Kristallijn. Voor wie niet alleen naar daar wilt gaan, vertrekken we om 19u30 samen aan de ingang van S9 met de fiets.
Ticketjes kosten voor leden slechts € 7 en kan je bemachtigen op onze website tot en met 24 februari.

12-uren filmcantus

Voor degenen die overdag snakken naar een cantus en uitkijken naar de ultieme show, is het opnieuw de beste tijd van het jaar. De cantuszaal draait op volle toeren, en deze keer brengen we je de langverwachte première van onze eigen 12-uren filmcantus. Bereid je voor op een regelrechte kaskraker, vol muzikale scènes en hilarische plottwists!
Wij starten dit spektakel op donderdag 29 februari om 15u14 in de grote zaal van de Canard Bizar en sluiten af om (je raadt het nooit) 3u14 's nachts. Je bent natuurlijk niet verplicht om 12 uur lang mee te zingen en kan tijdens elke tempus aansluiten of vertrekken. Meer informatie over deze fantastische activiteit vinden jullie zoals altijd in onze kalender.

Jobbeurs

Misschien ben je momenteel je masteropleiding aan het afronden en denk je al even aan het werkleven, of misschien ben je nog volop bezig met je bachelor en zoek je een interessante stage of vakantiejob. Op de jobbeurs van WiNA op donderdag 7 maart brengen we onze studenten tot bij de bedrijven in een informele setting. Je kan jezelf informeren in de verschillende sectoren, een gesprek aangaan met een echte recruiter, of misschien zelfs meteen al je droomjob scoren. Uiteraard kan je ook eens rustig komen kijken en iets drinken of eten in onze gezellige bar. Voor iedereen wat wils dus!
Jullie zijn allemaal welkom vanaf 17u in de Resto van S5 voor een avond vol interessante gesprekken en toekomstplannen.
Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op onze Career-pagina.

Galabal der Wetenschappen

Het is eindelijk weer tijd voor een Galabal, en dit jaar zal het Galabal der Wetenschappen groter zijn dan ooit! Dankzij de samenwerking van Geologica, Geografica, GBK, en WiNA wordt het uiteraard een groot feest. Op vrijdag 15 maart om 21u30 in het Gildehuis van Melle verwachten wij jullie allemaal met open armen en meer dan genoeg cava. 😋
Meer informatie vinden jullie in onze kalender en op Facebook waar binnenkort ook de line-up bekend wordt gemaakt!

Foto van de Week

Om jullie mooie snoetjes eens extra in de kijker te zetten zal ik elke week uit alle foto's die ik maakte één foto kronen tot Foto van de Week.
Zoals sommigen zich misschien wel herinneren, was ergens in de foto van vorige week onze fantastische Praeses verstopt. Aangezien er blijkbaar niemand in slaagde om hem te vinden, wil ik niet weten hoe slecht jullie allemaal zijn in "Waar is Wally?"... Omdat ik zo vrijgevig ben, geef ik jullie bij deze nog een kans.
De grote vraag van vandaag luidt: "Wat klopt er niet in deze foto?". Als je hierop het antwoord vindt, mag je mij net als vorige week een berichtje sturen en maak je kans op een mooie prijs.
Veel raadselplezier!
Wat klopt er niet?

Als deze foto niet zichtbaar is, kan je hem hier bekijken.

May we meet again,
Xander, jullie PR-Intern 🖤💛

Sponsors