WiNA's Weekmeel

26 maart 2023

[26/03] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

We zijn nu officieel de helft van het semester gepasseerd. Hopelijk hebben jullie er al net zo hard van genoten als ik. Volgende week duiken we weer allemaal in de boeken maar eerst nog een paar supertoffe activiteiten natuurlijk! Maandag gaan onze cocktailkubb met Chemica door waar je 4 cocktails kan kopen voor 10 euro! Dinsdag hebben we weer een megatoffe clubavond en donderdag gaat onze jaarlijkse jobbeurs door.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
27 maart 18:30 WiNA x Chemica Cocktailkubb info Inschrijven
28 maart 21:30 Clubavond info
29 maart 19:00 Schachtendiner info Enkel voor schachten!
30 maart 17:00 Jobbeurs info
7-9 april WiNA's Wacky Weekend info Inschrijven
18 april 18:30 WiNA-dag II info Inschrijven voor de BBQ

Boekenverkoop

Je kan nog boeken en cursussen bestellen in de shop tot 10 april en je kan je boeken ophalen in het cursuskot tot en met de week van 17 april, de week na de Paasvakantie dus. Permanenties van het cursuskot vind je hier.

Jobbeurs

Op donderdag 30 maart gaat onze jaarlijkse jobbeurs door. De ideale gelegenheid om kennis te maken met bedrijven in jouw vakgebied en misschien vind je wel jouw droomjob. Ook wie gewoon nieuwsgierig is naar zijn mogelijkheden na zijn studies is welkom. Benieuwd naar welke bedrijven voor jullie zullen klaarstaan? Bekijk dan nu het overzicht.
Er zullen ook hapjes en drankjes te verkrijgen zijn en iedereen krijgt bij het binnenkomen een bonnetje voor 2 gratis consumpties. Tot dan!

WWW

Tijdens de Paasvakntie gaan we weer met z'n allen een weekendje weg. Dit jaar gaan we naar De Pinte. We hebben ook al heel wat leuke activiteiten gepland voor jullie en er staat heel wat lekkers op het menu. Voor maar 55 euro, alles inclusief, kan jij ook mee op WWW. Inschrijven kan tot en met 4 april en kan hier.

WiNA-dag II

Na de Paasvakantie gaat zoals gewoonlijk WiNA- dag II door. We beginnen de dag goed met een gratis ontbijtje in S9. In de namiddag openen we de WiNA-bar achter S9 en 's avonds is er een lekkere barbecue door een traiteur voorzien. We zetten ook 2 gratis vaten, één om 17u30 en 's avonds nog één in de CB. Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan hier.

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors