Weekmeel 38

Intro

Liefste Winezen,

Het paasverlof is al in zicht, maar eerst nog een weekje vol epische activiteiten. Ik lijst ze graag even op voor u!

[Dinsdag 02/04] Clubavond

Iedereen welkom in de Canard Bizar om gezellig met het praesidium een pintje te drinken en eventueel een matchke kicker te spelen.

[Woensdag 03/04] Sportdag der Wetenschappen

Het is weer tijd om te tonen wie de sportiefsten onder de wetenschappers zijn. Wil jij graag de kleuren van WiNA verdedigen? Kom dan zeker woesdag namiddag naar het grasplein achter S9. Voor meer informatie verwijs ik jullie graag naar onze sportjes of naar het evenement.

[Donderdag 04/04] Bierbowling

Het is weer tijd voor de bierbowling. Voor 15 euro als lid of 17 euro als niet-lid krijg je twee spelletjes bowling en ongelimiteerd bier! Vergeet zeker niet in te schrijven op de site en laat aan onze temmer weten met wie je op welke baan zal spelen.

[Vrijdag 05/04] Galabal

Jullie hebben er ongetwijfeld weken op gewacht, maar nu is het zo ver! Het WiNA-galabal in de stadsbrouwerij Gruut. Voor het galabal is er ook de mogelijkheid om lekker te dineren, meer informatie hierover volgt nog op het evenement.

[12/04 - 14/04] WiNA's Wacky Weekend 2019

Studeren in de paasvakantie? Uiteraard! Maar een studie toonde aan dat een korte pauze deugd kan doen. Kom dus zeker mee op WiNA's Wacky Weekend om even je gedachten volledig te verzetten. Er worden allerlei toffe activiteiten voorzien en onze kok en kokkin zorgen voor lekker eten. Schrijf je nu in op de site of kijk op het facebookevenement voor meer informatie.

Outro

Week 8 belooft opnieuw een topweek te worden. Hopelijk tot op één van onze activiteiten!

Voor de laatste updates en foto's, volg WiNA op Facebook, Twitter en Instagram.

Kusjes, jullie pr-intern