Weekmeel 56

Intro

Gegroet Winezen,

Vrees niet, 't is ik, de PR-Intern! Ik ben verrezen uit mijn syllabi om jullie te laven met de beste activiteiten voor engeltjes en zondelingen.

[11/02] STAR WARS: Attack of the Cocktails

Come to the Dark Side, we have cocktails aan spotgoedkope prijzen!
We vliegen het semester in met buitenaards lekkere cocktails die je doen bekeren tot the Dark Side. Waar en wanneer dat wezen mag? In de Orion arm van het melkwegstelsel, in ons geliefde clubcafé Canard Bizar vanaf 21u. Meer info vind je op het evenement. May the Force be with you.

[12/02] IFK Basket 1/8 finales

We nemen het woensdag vanaf 21h op tegen het VDK in de 1/8 finales! Supporters en basketballers van alle niveaus, zak zeker af naar het GUSB en mis dit spektakel niet! Indien interesse of vragen, contacteer zeker de sportjes.

[17/02] Contactmoment Nexios IT

Ben je masterstudent informatica en heb je nog nooit gehoord van Nexios IT en/of wil je meer te weten komen over hen? Kom dan zeker naar het contactmoment met Nexios IT. Ze trakteren jullie op gratis pizza en een drankje en ondertussen kan je hen wat beter leren kennen. Schrijf je dus zeker in! Jullie worden verwacht vanaf 18u in leslokaal 3.2 in S9, campus Sterre. Neem zeker eens een kijkje op het evenement, of op de site van Nexios IT.

[14/02] Vriendjes- en familiecantus

Dromen jouw vrienden en familieleden ook van een avond vol liederen en gerstenat? Willen ze ook eens toetreden tot het goddelijk spektakel genaamd 'de cantus'? Maar vooral: zijn ze al ingeschreven?! De inschrijvingen voor onze vriendjes- en familiecantus zitten helaas al vol, maar commilitones en schachten van WiNA zijn nog steeds welkom! Het Io Vivat luidt nu vrijdag om 20u30, in de grote zaal van de Canard Bizar voor een onvergetelijke (of net vage) avond vol vertier. Meer informatie en de gastenlijst zijn te vinden op onze site.

Outro

Wij kunnen alvast niet wachten om jullie weer talrijk aanwezig te zien tijdens alweer een semester vol sportieve, culturele, studentikoze, educatieve maar vooral leutige evenementen!

Kusjes en lekjes,
Meneer den Alien en een overenthousiaste PR-Intern