Weekmeel 48

Intro

Dag liefste Wineesjes en feuten,

We hebben een rustige, maar daarom niet minder fantastische week voor de boeg.

[22/10] Voordoop II

Alsof één Voordoop nog niet voldoende zou zijn, heeft WiNA ook een Voordoop II in petto!
We verwachten jullie, de feutjes, verkleed om 7u30 's ochtends aan het cursuskot van S9.

Zij die niet op Voordoop I aanwezig konden zijn, maar graag willen deelnemen aan Voordoop II, kunnen een berichtje sturen naar de temmer of naar schachtentemmer@wina-gent.be om nog een verkleedopdracht te krijgen.

[22/10] Pizza-avond

Op dinsdag 22 oktober zijn jullie allemaal welkom op onze jaarlijkse pizza-avond! Vanaf 20u kunnen jullie voor maar € 7 (voor leden) de hele avond à volonté pizza verorberen (€ 10 voor niet-leden). Voor de mensen met een kleinere maaginhoud is er ook de mogelijkheid om een stuk pizza te kopen voor € 2.

[28/10] IFK Volleybal

Sla je wel graag tegen een balletje? Of smash je ons naar de overwinning? Kom dan op maandag 28 oktober om 17u30 naar het GUSB en speel mee met dat zwart en dat geel! Indien interesse, stuur naar de sportjes.

[31/10] Doop & doopcantus

Het is bijna zover! Le moment suprème waarbij de stomme feuten gedoopt worden tot domme schachten! Indien interesse dien je het doopformulier - te vinden op het facebook evenement of in de Facebook feutengroep - in te vullen en te sturen naar de schachtentemmer.

De avond begint voor onze feutjes om 18u aan het cursuskot in S9 en eindigt in de Overpoort. Breng dus enkel het hoogstnodige mee en parkeer je fiets alvast aan de Overpoort, want deze wordt niet meegenomen tijdens de doop!

Commilitones! Begin maar al te sparen, want de doopcantus komt steeds dichter bij! Het Io Vivat luidt om 20u30 in de grote zaal van de Canard Bizar.

Meer info vind je op het Facebook evenement of op de site

Skitrip Wetenschappen en VLAK

Zoals ieder jaar wordt er tijdens de lesvrije week een fantastische skireis georganiseerd met WiNA, Geologica, Geografica, GBK en het VLAK!

Dit jaar trekken we richting Les Orres, een prachtig, gezellig skigebiedje in Frankrijk. Het iets compactere skigebied brengt met zijn vele rode pistes veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarnaast kan je indruk maken op de vrouwtjes en/of ventjes door je tricks boven te halen in het snowpark. Of je kan natuurlijk je kansje eens wagen op de big air of een middagje vertoeven in de toboganning gebieden.

Naast het skiën worden er natuurlijk nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals elke avond après ski, feestjes, een cantus, etentjes, … Daarnaast kan er natuurlijk ook dit jaar weer genoten worden van het Totally snow festival, waarbij de examenzorgen kunnen weggedanst worden en waar er wel kan genoten worden van een (non)alcoholische consumptie. Een skivakantie is natuurlijk niet enkel skiën of snowboarden!

Meer info en inschrijving vind je op het Facebook evenement

Outro

Zo, dat was het voor deze week. Hopelijk tot dinsdag!

Vele puntige pizzapunten gewenst,
Jullie PR-Intern Kelly