Weekmeel 45

Intro

Dag allerliefste Wineesjes!

Hier ben ik weer met fantastische activiteiten om de start van het academiejaar iets aangenamer te maken.

[30/09] Pasta-avond en studiepeter of -meter

Eén avond, unlimited pasta. Wat wil je nog meer? De eerste potjes worden geschept vanaf 18h30 in auditorium A3 in S9.

Indien gewenst, kunnen de eerstejaartjes een studiepeter of -meter aangewezen krijgen. Schrijf je in via deze link, en wend je de avond zelf naar onze cursusjes. Zij sturen je dan op avontuur om je meter of peter te vinden.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar toch een studiepeter of -meter wensen, kun je gerust een mailtje naar de cursusdienst sturen.

[2/10] Inschrijving Beiaardcantus

De prachtige Beiaardcantus zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 16 oktober.

Zoals ieder jaar zijn de inschrijvingen beperkt, dus er snel bij zijn is de boodschap. De inschrijvingen gaan open op woensdag 2 oktober om 16h, maar hou zeker onze website in de gaten.

Indien je geen plekje hebt kunnen bemachtigen, zet je je best op de wachtlijst. Er komt namelijk een tweede verkoopmoment waarbij nog heel wat tickets beschikbaar worden.

[03/10] Schachtenkonvent & Openingscantus

Altijd al willen weten wat dat cantussen nu precies is? Leer de kneepjes van het vak op ons schachtenkonvent. Dit zal doorgaan op donderdag 3 oktober om 20h, een half uur voor de aanvang van de Openingscantus in de grote zaal van de Canard Bizar. Je leert er meteen ook je Doopcomité en toekomstige medeschachten kennen, dus zeker een aanrader!

Hierop volgt onze enige echte Openingscantus! Dit is de enige cantus die open is voor niet-gedoopten. Niet te missen dus om de sfeer op te snuiven en verliefd te worden met de traditie van het cantussen.

Je betaalt slechts 12 euro voor bier à volonté, en 2 euro voor water. Het Io Vivat - het startlied - luidt om 20h30 stipt in de grote zaal van Canard Bizar in Overpoort!

[07/10] IFK Tafeltennis

De inschrijvingen voor het IFK Tafeltennis sluiten vrijdag 4 oktober dus wees er snel bij als je nog een plaatsje wilt!

Vergeet zeker niet dat we open staan voor iedereen die wil sporten, professioneel of puur recreatief.

We zoeken ook nog steeds voetballers om ons team te versterken. Spreek gerust onze sportjes aan, stuur ze een mailtje, of voeg jezelf toe aan de facebookgroep WiNA-sportteam.

[08/10] Voordoop I

Twijfel je om je te laten dopen? Of wil je gewoon graag mensen leren kennen uit het eerstejaar van een WiNA-richting? Het kan allebei op onze eerste voordoop.

Meer informatie zal je kunnen vinden op onze site, of in de volgende weekmeel.

[08/10] Kasteelbieravond

De eerste themaclubavond is een feit! Haal je innerlijke prins, princes of draak boven, want op onze Kasteelbieravond kun je kasteelbier verkrijgen aan spotprijzen! Jullie zijn zoals altijd welkom in ons clubcafé, Canard Bizar vanaf 21h.

[10/10] Openingsfuif

Plan ook al zeker onze epische openingsfuif in je agenda. Deze zal doorgaan in de Delta in Overpoort vanaf 22h. Zeker een 10/10 voor sfeer en gezelligheid! *wink*

[10/10] Young Potential Classes

Lanceer je jezelf binnenkort als IT of business talent op de arbeidsmarkt, of ben je net gestart? Laat je inspireren op de Young Potential Classes van Orbid en krijg voor één keer een blik achter de schermen van de IT & business wereld.

Schrijf je gratis in voor de Young Potential Classes op donderdag 10 oktober in Gent (O'Learys, Dok Noord 7/301 Gent) of op donderdag 17 oktober in Antwerpen (BeVirtual, Muizenstraat 12 Antwerpen). Deze Young Potential Classes zijn voor bachelors & masters in IT, handelswetenschappers en handelsingenieurs.

Ontdek het volledige programma op de website van Orbid.

Outro

Dat was het voor deze week. Check zeker onze facebookpagina en site voor meer informatie.

Knuffels en koekjes,
Jullie PR-Intern Kelly