Weekmeel 49

Intro

Dag allerliefste Wineesjes en toekomstige domme schachten!

De ene kijkt uit naar Halloween, de andere naar dat vrije dagje. Wij, commilitones, kijken uit naar de enige echte doop!

[28/10] IFK Volleybal

Sla je wel eens graag tegen een balletje? Of smash je ons naar de overwinning? Of kan je enthousiasme ons team nét dat duwtje in de rug geven? Kom dan maandagavond 28 oktober om 17u30 naar het GUSB en speel mee met dat zwart en dat geel! Indien interesse, stuur naar de sportjes via mail of Messenger.

[31/10] Doop + Doopcantus

Het is bijna zover! Le moment suprème waarbij onze stomme feuten worden gedoopt tot domme schachten! Indien interesse heb je tot en met dinsdag 28 oktober de tijd om het doopformulier (te vinden in de eerstejaarsgroep op Facebook of door een berichtje of een mail te sturen naar Tippi Verhelle) in te vullen en te bezorgen aan de temmer.
De avond begint voor de feuten om 17u40 aan het cursuskot van S9. Er volgt jullie een tocht tot aan de cantuszaal in de Canard Bizar, dus je neemt best enkel het hoogstnodige mee en parkeert je fiets al aan de Overpoort.
Voor de commilitones start de doopcantus om 20u30 in de grote zaal van de CB.
Meer info is er te vinden op het Facebook evenement en op de site

[4/11] IFT + IFK Watersportbaanloop

Het langverwachte Interfacultaire Toernooi! Dit zal plaatsvinden in het GUSB vanaf 15u, en bevat disciplines zoals lopen, basket, volleybal en zwemmen, volgens het uurrooster te vinden op de site
Indien je wil deelnemen aan één of meerdere sporten, kun je jezelf toevoegen in de algemene sportgroep op Facebook, of stuur een mail of bericht naar de sportjes.
Geen zin om te zweten, maar wil je wel je liefde voor dat zwart en dat geel uiten? Kom zeker supporteren en wij belonen je met een pintje!
Meer info kun je vinden op de site of bij de sportjes, Quentin Bouchez en Maxime Segers.

[7/11] Filmavond

Wat zou WiNA zijn zonder een vleugje cultuur? Wel, hier is onze jaarlijkse filmavond! Deze gaat door in de Kinepolis van Gent, en dit jaar kunnen jullie meebeslissen!
Iedereen die mee wil gaan, heeft tot 1 november de tijd om in het Facebook evenement te stemmen op de film naar voorkeur, en t.e.m. 5 november om in te schrijven. Inschrijven doe je door een mail of bericht te te sturen naar de cultuur (Sander Verdonck) en het bedrag ten laatste 6 november over te schrijven naar WiNA's rekening. Je inschrijving is pas definitief eens je betaald hebt!
Meer info vind je terug op de site en op het Facebook evenement.

Outro

Met deze sportieve avonden in het vooruitzicht (pintjes verzetten inclusief), kunnen we slechts hopen op promotie op energiedrankjes...

Spooky en sportieve groetjes,
Jullie PR-Intern Snelly