WiNA's Weekmeel

11 februari 2024

[11/02] WiNA's Weekmeel

Allerliefste Wineesjes en andere trezebeesjes,

Aaaaaah, ik heb jullie zo hard gemist! Nu die verdomde examens achter ons liggen, en het leuke deel van het studentenleven ons weer toelacht, maakt ook WiNA zich weer klaar voor een semester vol feest, plezier, vreugde, jolijt en af en toe zelfs een traantje van geluk. Wij hebben weer het een en ander voorbereid en kunnen niet wachten om dat allemaal met jullie te delen! Ik geef in deze Weekmeel alvast enkele activiteiten mee maar neem zeker ook eens een kijkje in onze kalender om te zien wat je allemaal nog te wachten staat!

Aankomende activiteiten

Activiteit Datum Uur
Eerste clubavond 13 februari 21u30
IFK Basketbal 14 februari 21u30
'Eerste letter van je naam'-werkgroepencantus 15 februari 20u30
Cocktailavond 20 februari 21u30

IFK Basketbal

Nu iedereen goed uitgerust is en de batterijen (bijna) volledig opgeladen zijn, is het weer tijd voor wat sport! We zetten het semester goed in met het IFK Basketbal op woensdag 14 februari om 21u30 in het GUSB. De sporters worden reeds om 21u verwacht zodat zij genoeg tijd hebben om zich op te warmen.
Heb je zin om mee te doen? Laat iets weten aan sport@wina-gent.be of stuur een berichtje naar de sportjes! Zoals altijd is iedereen natuurlijk ook welkom om te komen supporteren voor ons dreamteam!

'Eerste letter van je naam'-werkgroepencantus

De eerste cantus van het nieuwe jaar in de eerste week van het nieuwe semester verdient een passend thema! Samen met de werkgroepen Prime, VVN en Zeus organiseren wij daarom de "Eerste letter van je naam"-werkgroepencantus op donderdag 15 februari.
Gelukkig is de uitleg van dit thema niet zo lang als de naam zelf! Het is de bedoeling dat je verkleed komt als iets of iemand met een naam die dezelfde eerste letter heeft als jouw naam. Dit kan bijvoorbeeld een voorwerp, een bekend persoon, een fictief personage of zelfs een gek filosofisch of wetenschappelijk concept zijn!
Wij verwachten jullie om 20u30 in de Canard Bizar met jullie leukste en origineelste verkleedkleren. Laat dus je fantasie de vrije loop want verkleed komen als jezelf is niet toegelaten en zal bestraft worden!

Deze cantus is alleen voor Winezen en leden van de bovengenoemde werkgroepen.

Cocktailavond

Na een kille, koude winter vol gruwelijke examens, kijken we ongetwijfeld allemaal uit naar de zomer. Omdat wij bij WiNA de zon niet zomaar tevoorschijn kunnen toveren, hebben we nog iets veel beters voorzien voor jullie! Op dinsdag 20 februari toveren we de Canard Bizar om tot een oase aan zomervibes en palmbomen. Bij zo een fantastische metamorfose hoort natuurlijk ook een passend drankje. Daarom voorzien onze Feestjes zomerse cocktails aan belachelijk goeie prijzen. Eén heerlijke cocktail kost slechts € 4 en onder het motto "eentje is geentje" krijg je er voor € 10 maar liefst drie!
Haal dus je bloemenhemdjes en zonnebrillen uit de kast want vanaf 21u30 worden jullie verwacht voor een avond vol vreugde en zonneschijn.
Opgelet: Dit evenement is cashless.

Foto van de Week

Om jullie mooie snoetjes eens extra in de kijker te zetten zal ik elke week uit alle foto's die ik maakte één foto kronen tot Foto van de Week.
Omdat het al veel te lang geleden is dat we elkaar gezien hebben, heb ik helaas geen foto's meer waar ik uit kan kiezen.😢 Gelukkig hebben we nog steeds een prachtige Praeses die ongetwijfeld elke week op de Foto van de Week zou kunnen staan! Ik heb eens gegrabbeld in mijn Kobe-collectie en heb dit pareltje van Linker Kobe teruggevonden. Want ja hoor, geloof het of niet, ergens op deze foto zit onze geliefde Senior verstopt! Als je hem vindt, mag je mij een berichtje sturen en wie weet win je wel een mooie prijs!
Veel zoekplezier!
Een leuke foto van Kobe

Als deze foto niet zichtbaar is, kan je hem hier bekijken.

Nog één keer slapen en het is zo ver, het moment waar we allemaal al weken (of maanden) naar uitkijken: de start van nog een fantastisch WiNA-semester! Ik heb er alvast megaveel zin in, jullie ook?

May the odds be ever in your favor,
Xander, jullie PR-Intern 🖤💛

Sponsors