Weekmeel 21

Intro

Dag Wineesjes

Ik hoop dat jullie goed genoten hebben van dit weekje rust, want nu vliegen we er volop terug in!

[maandag 15/10] IFK tafeltennis

De inschrijvingen zijn al afgelopen, maar u bent nog altijd welkom om volop te komen supporteren. Je bent welkom vanaf 17u45 voor onze niet-geklasseerde heren, en om 20u voor alle dames en de geklasseerde heren in het GUSB.

[woensdag 17/10] Beiaardcantus

Mensen die zich ingeschreven hebben, kunnen nog steeds hun ticket komen halen in de kelder of het cursuskot in S9. Het allerlaatste moment dat je hier nog om kan komen is op de clubavond dinsdag.

[donderdag 18/10] Lasershooting

Mensen die zich ingeschreven hebben mogen zich verwachten aan een avond vol actiei! Geen betere manier om dit culturele jaar vlammend te starten dan een spannende Laser Game! Gewapend met een hi-tech laser, zullen we ons wagen aan het duistere labyrint met 2 verdiepingen, vol vijandige robots, verborgen gevaren... en andere spelers. Durf jij het aan?

[maandag 22/10] IFK watersportbaan + IFT

Wil je je steentje bijdragen als sportief WiNA-lid? Als is het maar een rondje lopen op de watersportbaan, of even de bal overnemen in het basketteam, wij kunnen jouw hulp gebruiken! Stuur tijdig een mailtje naar sport@wina-gent.be~of stuur eens via messenger als je wilt meedoen.

[donderdag 25/10] Openingsfuif WiNA

Whoop whoop, feestje in de Delta! Meer info volgt deze week.

[donderdag 25/10] Young Potential Classes

Wil je graag een blik achter de schermen van de IT & business wereld? Blijf je graag op de hoogte over topics zoals IT-security, Artificial intelligence in bedrijfsprocessen of web development? Schrijf je dan gratis in voor de Young Potential Classes van Orbid in Antwerpen (18/10) en Gent (25/10). Alle info: www.orbid.be/youngpotentials

Programma
17h - HR skills voor toekomstige consultants
18h - Kies tussen drie tracks (IT infrastructure / Development / Applications)
19h - VR game (Antwerpen) of bowling (Gent)
20h - Drinks & fingerfood

[woensdag 21/11] KPMG soirée

Ben jij laatstejaarsstudent informatica, industrieel ingenieur (optie IT) of burgerlijk ingenieur (optie IT)? Dan is dit iets voor jou!
Ken jij KPMG en K law al? Wij komen naar je toe! Je kan ons dit semester ontmoeten op een uniek event in Gent. Wij nodigen jou uit op een exclusief KPMG Diner in de Handelsbeurs in Gent. Maak uitgebreid kennis met de wereld van KPMG en met je toekomstige collega's.

Let op: Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Na je registratie word je nog gecontacteerd om je deelname te bevestigen. Schrijf je dus tijdig in via KPMG soiree. Je vindt hier ook meer info over tijdstip en plaats.

Outro

Keep on partying wineesjes!

Manon out