Weekmeel 1

Intro

Mijn liefste wineesjes,

Jullie PR-intern is heel blij dat hij opnieuw schachten heeft, na ettelijke maanden alles zelf te moeten doen. Dat moet gevierd worden, en welke betere manier om te vieren is er dan volledig uit de bol te gaan op muziek uit de beste vier decennia die de muziekwereld gekend heeft: '60 - '70 - '80 - '90.

Tot dan!

[14-11] Clubavond

Gezellig een pintje drinken in ons clubcafé!

Waar: CB
Wanneer: Dinsdag 14 november
Vanaf: 21u00

[13-11] Nadoopcantus (Themacantus!)

"Winter is here." WiNA nodigt jullie graag uit op de nadoopcantus op 13/11 in de kleine zaal van de Canard Bizar.

Het thema van dit jaar is Game of Thrones featuring de schachtentemmer en zijn schachten als the Night King en wights. Kom als je favoriete character en geniet mee van de Night King die nog een aantal feutjes omdoopt tot wights aka schachtjes.

De cantus is gesloten en het Io Vivat is om 20u30.

Waar: Kleine cantuszaal CB
Wanneer: Maandag 13 november
Vanaf: 20u30
Prijs: €12 (bier) of €2 (water)

[13-11] Nadoop

Heb je de afgelopen doop moeten missen door een slechte timing, of ben je nu pas overtuigd door je medestudenten? Dan hebben we goed nieuws, want op maandag 13/11 vindt de nadoop plaats. Hier krijg je de kans om dit jaar toch nog gedoopt te worden.

We spreken af om 18u aan de Canard Bizar waar we vertrekken en ook eindigen. Jullie hebben tussen de nadoop en de cantus even de tijd om iets te eten ofzo en worden op de cantus verwacht om 20u30 zoals alle andere mensen die afkomen. Hier krijgen jullie nog wat opdrachtjes en uiteindelijk ook jullie lintje.

Indien jullie zelf mensen kennen die zich nog wensen in te schrijven, verwijs deze dan zeker door naar de temmer (schachtentemmer@wina-gent.be).

Waar: CB
Wanneer: Maandag 13 november
Vanaf: 18u00

[7-10] Themaclubavond: Retro Clubavond

Hier bij WiNA vragen we ons soms wel eens af hoe de mensen vroeger een feestje vierden. Dit moet toch wel heel anders geweest zijn zonder elektronisch gegenereerde geluiden die men vandaag muziek noemt.

Daarom nodigen we jullie uit samen de klassiekers van voor 2000 te verkennen. Haal die beenwarmers dus maar boven om vanaf 21u uit de bol te gaan op de dansvloer van de CB op 7 november.

Waar: CB
Wanneer: Dinsdag 7 november
Vanaf: 21u00

Outro

Veel kusjes van jullie PR-intern,
Matthias