WiNA's Weekmeel

15 september 2023

Allerliefste Wineesjes van me

Wellicht zitten jullie nog volop in de vakantiestemming en zijn jullie verbaasd om zo vroeg al een Weekmeel te ontvangen. Deze e-mail bereikt jullie met een wel heel bijzonder bericht van onze PR-Extern.
Wij kregen namelijk een exclusief offer van Cirque du Soleil voor hun splinternieuwe show Kurios. Elke Winees krijgt een korting van 25% op geselecteerde shows en categorieën (tickets vanaf €34). Je zult zien dat er nog verschillende data beschikbaar zijn in zowel september als oktober. Let op, deze aanbieding is enkel geldig voor aankopen tot en met 17 september! Bestel dus snel je tickets om dit spectakel in levende lijve mee te maken.

Vergeet ook zeker niet je lidmaatschap te vernieuwen via MyWiNA. Hiermee geniet je zoals elk jaar van tal van voordelen. Naast korting op veel WiNA-activiteiten, kan je ook goedkoper printen bij Reproduct en goedkoper drinken in ons clubcafé Canard Bizar.
Als eerste waanzinnige WiNA-voordeel kan je gratis van onze heerlijke barbecue smullen op WiNA-dag 1 (26/09). De inschrijvingen voor deze activiteit zijn reeds geopend op onze website. Ik kijk er alvast naar uit!

Lieve groetjes en tot snel,
Jullie PR-Intern 🖤💛