WiNA's Weekmeel

5 maart 2023

[05/03] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

Het is de week van het Galabal WOEHOE! Kijken jullie er al naar uit? Want ik zeker en vast.

We hebben natuurlijk ook nog andere activiteiten gepland zoals de Nacht der Wetenschappen en de DUO cantus. Deze week stemmen we ook voor het bestuur van 2023-2024.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
6 maart 21:30 Nacht der Wetenschappen info
7 maart 21:30 Clubavond info
8 maart 8:30 Bestuursverkiezingen info Forum
9 maart 20:30 DUO Cantus info Tickets
10 maart 20:00 Galabal info Tickets
13 maart 19:00 IFK Badminton voor geklasseerden info Meedoen? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
14 maart 21:00 Foute Top 87 info nummers nomineren
15 maart 19:00 Bowling info Tickets

Galabal

Zoals jullie waarschijnlijk wel al weten gaat het Galabal deze vrijdag door in Gruut. We verwelkomen jullie vanaf 20u voor een receptie met gratis Cava. Daarna gaan we tot in de vroege uurtjes los op de dansvloer, waarna een lekker ontbijtje volgt.
Inschrijven voor deze fantastische avond kan in de shop.

Om alles in orde te krijgen zoeken we nog een paar vrijwilligers die willen helpen. We zijn opzoek naar mensen die willen helpen met de opbouw en mensen die een shift willen doen op de avond zelf. Voor de opbouw krijg je korting op je ticket en mag je voor 10 euro naar binnen ipv 16 euro. Voor een shift op de avond zelf krijg je een jeton. De beschikbare shiften en inschrijvingen vind je hier.

Bestuursverkiezingen

Vorige week ging de bestuurskiesvergadering door en hebben we kennis mogen maken met onze 2 kandidaten: Thomas Roelant voor Praeses en Arnout Van Kerckhoven voor Quaestor. Woensdag 8 maart kunnen jullie stemmen, maar eerst geven we jullie de kans om de kandidaten wat beter te leren kennen. Jullie kunnen de motivatiebrieven lezen en vragen stellen aan de kandidaten via het forum.

Het stemmen zal online gebeuren via het FK platform op woensdag 8 maart tussen 8u30 en 20u. De stemgerechtigden zullen nog een e-mail ontvangen met de nodige informatie over de stemprocedure.

Foute Top 87

Op 14 maart gaan we weer los op de foutste liedjes tijdens de Foute top 87. Je kan jouw favoriete foute schijven nomineren tot en met dinsdag 7 maart en je kan stemmen vanaf 8 maart. Dinsdag 14 maart kom je te weten welke nummers de top hebben gehaald. Stemmen is de boodschap!

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors