Weekmeel 39

Intro

Liefste Winezen,

Na twee weken 'vakantie' beginnen we terug met volle goesting aan een nieuwe week vol WiNA-activiteiten.

[Dinsdag 23/04] WiNA-dag II

Dinsdag gaat naar goede traditie onze jaarlijkse WiNA-dag II door. Vanaf ongeveer 14 uur staat onze bar er, en beginnen de randactiviteiten (inclusief het naar omhoog hijsen van een veel te grote vlag). Om 18 uur begint onze barbecue. Deze wordt geleverd door traiteur Verstraeten. Daarna zakken we naar goede traditie af naar de Canard Bizar waar ons een niet nader genoemde hoeveelheid gratis bier staat te wachten.

[Donderdag 25/04] Ontgroeningscantus

Dit is de dag waar alle schachten al zo lang naar uit kijken, de ontgroening! Alle commilitones worden om 20 uur 30 verwacht aan de CB voor de cantus. Schachten worden om 18 uur al verwacht.

[Maandag 29/04] 12-urenloop

Haal die loopschoenen maar al uit, want WiNA toont zich weer van haar sportiefste kant. Samen met alle wetenschapskringen, en geologica, gaan we er tegenaan en proberen we zoveel mogelijk rondjes te lopen in 12 uur tijd. Het thema dit jaar is Prison Break. Ben je zelf niet de sportiefste? Geen enkel probleem. Kom dan gezellig supporteren en geniet van het (hopelijk) mooie weer met een snack en een frisse pint.

[Dinsdag 30/04] Kiesvergadering

Zou jij volgend jaar graag willen meehelpen met de organisatie van activiteiten binnen WiNA? Wil je graag deel uitmaken van het praesidium? Vergeet dan zeker niet uw kandidatuur door te sturen naar praeses@wina-gent.be en kom op dinsdag 30 april naar de kiesvergadering. Eerst zullen alle kandidaten zich kunnen stellen voor hun functie en vervolgens worden jullie uitgenodigd om de praesidiumvergadering bij te wonen om al eens te zien hoe het er aan toe gaat. Nog twijfels? Aarzel dan zeker niet om extra informatie te vragen aan het huidig praesidium.

Outro

Een niet al te drukke week dus zeker geen excuus om niet even langs te komen.

Kusjes van jullie PR-Intern.