WiNA's Weekmeel

19 februari 2022

[19/02] WiNA's Weekmeel

Hoi liefste Wineesjes!
Na een goed gevulde eerste week, gaan we over naar een even leuke tweede week. We starten dinsdag met een geweldige cocktailavond en ontkateren woensdag samen op de LAN der Wetenschappen. Donderdag start dan de enige echte 24-urencantus, een niet te missen cantus die enkel in een lustrumjaar doorgaat!

Lustrum

Binnenkort start de leukste week van het jaar, de lustrumweek. Om deze te vereeuwigen kan je tot zondag allerlei merchandise bestellen op de lustrumsite. Er zijn veel verschillende dingen, dus neem zeker eens een kijkje naar alle opties!
Bij een lustrumjaar hoort natuurlijk ook een lustrumgalabal, na een lange tijd wachten kunnen jullie dan ook eindelijk beginnen aftellen naar 1 april. De tickets kan je reeds bemachtigen, meer info over het galabal vind je hier.

Cursusverkoop

Een nieuw semester betekent ook nieuwe vakken en cursussen. Hier vind je alle cursussen en handboeken terug die WiNA verkoopt, bestel alles wat je nodig hebt en kom het ophalen wanneer het jou het beste past.

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

  • 24-urencantus | Inschrijvingen lopen zolang er plaats is | Tickets kan je hier kopen.

  • WiNA's Galabal | Inschrijvingen lopen zolang er plaats is | Tickets kan je hier kopen.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Startuur Event
22 februari WiNA's Cocktailavond 21:00 Info
23 februari LAN der wetenschappen 18:00 Info
24 februari 24-urencantus 12:00 Info Tickets

Dit was het dan voor komende week, geniet zeker van de heropening van het nachtleven (op onze cocktailavond bv.), en hopelijk zie ik iedereen snel!
Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors