WiNA's Weekmeel

14 mei 2022

[14/05] WiNA's Weekmeel

Dag liefste Winezen!
De laatste lesweek van dit academiejaar is aangebroken en dat wilt ook zeggen dat dit mijn laatste weekmeel zal zijn snif. Hopelijk zijn jullie klaar om nog een laatste keer van WiNA te genieten voor de examens en dan zien we jullie graag terug in de zomer met mooi weer en goede (of minder goede) puntjes.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
17 mei 21:00 Clubavond Info
20 mei 20:30 Oudezakkencantus Info Inschrijven doe je hier
23 mei - 24 juni Blokspot Info
28 juni 14:00 FK Refuel info
1 juli 18:00 Zwanenzangdiner Info
1 juli 20:30 Zwanenzang Info
15 juli 20:30 Vacantus Meer info volgt later

Blokspot

Ook deze blok zal WiNA klaar staan voor jullie tijdens het studeren, maar deze keer niet alleen, Chemica doet ook mee! Tijdens de examenperiode zullen we weer dagelijks te vinden zijn in de faculteitsraadzaal in S2 om samen te studeren. Studeer jij liever in groep? Dan zijn wij de ideale studieplek voor jou! Meer informatie vind je op WiNA Studie.

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen, zetten we ze hieronder op een rijtje.

Activiteit Inschrijvingen Tickets
Oude Zakken Cantus Inschrijvingen lopen zolang er plaats is Laat hier weten dat je komt!

Dit was het dan voor deze week, ga nog naar die laatste lessen (of niet) en geniet nog van die laatste keren overpoort. Het volledige praesidium wenst jullie veel succes met de blok- en examenperiode. Dan zien we elkaar volgend jaar hopelijk terug met een kersvers praesidium dat er helemaal tegenaan wilt vliegen!

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors