Weekmeel 15

Intro

Dag wineesjes

Maak jullie maar klaar voor een heel drukke week, want deze week tonen we op de 12-urenloop dat de wetenschappen nog steeds de beste faculteit is en worden onze scha(ch)tjes eindelijke echte grote commilitones! Op het einde van de week kunnen wineesjes die in ons supertof praesidium willen, afkomen naar de kiesvergadering!

Tot dan!

[24-04] Clubavond

Gezellig een pintje drinken in ons clubcafé!

Waar: Canard Bizar
Wanneer: Dinsdag 24 april
Vanaf: 21u00

[25-04] 12-urenloop

Het is weer zover voor 1 van de grootste sportevenementen van het jaar, namelijk de 12-urenloop! De 35ste editie van de Gentse 12-urenloop zal in zijn lustrumjaar alles proberen te overtreffen! Dit evenement zal om 9u 's morgens beginnen op het Sint-Pietersplein en het doel is om zo veel mogelijk rondjes te lopen voor je team, in ons geval dus de wetenschappen. Hiervoor word je dan beloond met bonnetjes waarmee je ter plekke eten en drinken kan kopen. Verder zullen er doorheen de dag ook nog dj's geboekt worden! Aarzel dus niet om de wetenschappen te vertegenwoordigen op dit evenement en mee te genieten van de leuke sfeer :-)

Waar: Sint Pietersplein
Wanneer: Woensdag 25 april
Vanaf: 9u00

[26-04] Ontgroening + ontgroeningscantus

Het jaar is weer voorbij gevlogen en dat hebben ook de schachtjes gemerkt. Het lijkt alsof het gisteren was dat het doopcomité 27 domme feuten tot schachten transformeerde op de o zo leuke doop, maar nu is het tijd om ze weer los te laten. Dat doen we natuurlijk met een goede ontgroening en voor de comilitones een ontgroeningscantus. De schachten worden om 18u VERKLEED aan de CB verwacht, vanwaar we zullen vertrekken. De comilitones worden zoals altijd om 20u30 verwacht voor het begin van de cantus (Grote zaal CB).

Waar: Grote cantuszaal Canard Bizar
Wanneer: 26 april
Vanaf: 20u30 (18u00 voor schachten)

[27-04] Kiesvergadering

Midden april, de tijd van het jaar waar de examens opeens zichtbaar worden op de horizon, de tijd waarin David ongegeneerd zijn geliefde shorts kan dragen omdat de temperaturen in de hoogte schieten, maar vooral de tijd van het jaar waar oud plaats moet maken voor nieuw.
Jawel jawel, het werkingsjaar 2017-2018 komt aan z'n eind. Het WiNA praesidium van dat jaar gaat slapen.

Niet gevreesd! Denk jij dat je dat minstens even goed kan? Wil jij WiNA zien groeien, bloeien en leven?
Dan is DIT de ideale kans! Stel je kandidaat voor het praesidium van WiNA 2018-2019.

WAT IS HET?
KIESVERGADERING
DE vergadering waar je naartoe moet om je kandidaat te stellen voor een praesidiumfunctie volgend jaar! We overlopen samen het reglement van de verkiezingen en je dient je motivatie voor jouw uitverkoren functie in te dienen. Als je wil mag je ook al vroeger je motivatie doorsturen naar stem@wina-gent.be.

WAAR EN WANNEER IS HET?
Vrijdag 27 april om 17u30 in auditorium A3 in S9.

OH NEE HELP IK KAN NIET AANWEZIG ZIJN WANT HET IS OP EEN VRIJDAG DAN MOET IK NAAR HUIS WANT HET ZIJN FISHSTICKS MAAR IK WIL TOCH EEN PRAESIDIUMFUNCTIE VAN WiNA OPNEMEN IN 2018-2019 WAT MOET IK NU DOEN?
Geen nood brave huismuis! Wij hebben ook aan jou gedacht!
Stuur een mail met je kandidatuur EN motivatie voor 17:29 op 27/04/2018.

CAMPAGNEMATERIAAL
Wil je na de kiesvergadering onmiddellijk al je campagnemateriaal ophangen? Per kandidatuur staat WiNA in voor de kosten van vijf A3 kleurenaffiches. Voor een praeseskandidaat staat WiNA in voor €25 aan campagnemateriaal.

Is deze veel te lange beschrijving nog altijd niet genoeg voor jou? Geen probleem! Gewoon een mailtje sturen naar stem@wina-gent.be en wij antwoorden zo snel mogelijk op al je vragen!

Let wel op, na de kiesvergadering worden er geen kandidaturen meer aanvaard. Indien je dus niet aanwezig kan zijn, laat het ons dan zeker op tijd weten!

Waar: A3 - S9
Wanneer: Vrijdag 27 april
Vanaf: 17u30

Outro

Kusjes van jullie PR-intern
Matthias