WiNA's Weekmeel

4 december 2022

[04/12] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

Week 11 staat voor de deur, snik snik en misschien een beetje paniek. Maar geen nood! WiNA's got your back! Ook deze week staan we voor je klaar om je de nodige portie vrije tijd goed in te vullen. Zo staat er deze week een bezoek van de Sint op het programma en natuurlijk de Massacantus. Niet te missen dus!

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
6 december 21:30 Pinterklaas info
7 december 19:00 Massacantus info
7 december 20:30 IFK Basketbal Dames info Interesse? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
12 december 17:30 IFK Voetbal info Interesse? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be
13 december 21:30 Clubavond info
14 december 20:30 IFK Basketbal info Interesse? Stuur een mailtje naar sport@wina-gent.be

MyWiNA, de nieuwe Users!

De oplettende Winees merkte vorig jaar al dat WiNA volop meegaat in de digitale transitie. Meer en meer online webapplicaties die allen maar één doel hebben: het leven van de Winees eenvoudiger maken. Eén van de laatste grote stappen wordt nu genomen, het overschakelen naar een volledig nieuw ledenbeheersysteem: MyWiNA. We hopen tegen het einde van komende week volledig klaar te zijn met de transitie.

Onze IT werkt momenteel samen met het dev-team aan het overschakelen naar deze nieuwe applicatie. Dat kan wel eens voor problemen zorgen bij de gebruiker, ook al proberen we dit maximaal te vermijden. Mochten er toch problemen optreden kan je steeds terecht met al je vragen en opmerkingen bij onze IT door te mailen naar it@wina-gent.be.

Merch

Dit jaar breiden we ons merch aanbod uit en kan je WiNA truien, T-shirts, totebags en nog veel meer kopen! Bestellen kan tot 25 januari. Zo kunnen jullie de merch ophalen tijdens de eerste lesweek van volgend semester.

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors