Weekmeel 60

Intro

Beste wineesjes en schachtjes,

Eindelijk is de week van het galabal hier. Dat is gelukkig niet het enige evenement, zo is voor iedereen iets te doen.

[08/03] WiNA Gotcha

Eindelijk is de WiNA gotcha hier. Wil je er aan deelnemen of wil je meer informatie volg dan deze link.

[09/03] Jobavond voor wiskundigen, informatici en fysici

Fysici, wiskundigen en informatici eindigen steevast hoog, wanneer het gaat over werkzekerheid en verloning. De inzichtelijke en analytische component in die opleidingen speelt daar zeker een belangrijke rol in. Maar waar zitten al die Sheldon Coopers in hemelsnaam? Wel, zo’n beetje overal!

Op deze jobavond voor de Exacte Wetenschappen, georganiseerd door de studentenverenigingen PRIME, ZEUS WPI, VVN en WiNA, kan je je informeren over het enorme walhalla aan jobmogelijkheden na het behalen van je masterdiploma. Er zullen een 10-tal enthousiaste alumni uit uiteenlopende branches aanwezig zijn die ieder een 5-tal minuten praten. Na deze reeks voorstellingen is er ruimte voor informele gesprekken met de afgestudeerden, waarin je contacten kan leggen en al je vragen kan stellen.

Meer info kan je terugvinden op het facebookevenement.

Planning:
19u: Deuren open
19u30: Start presentaties
20u30: Netwerken met de afgestudeerden met een drankje en hapje

[10/03] WiNA's Karaoke

Sta je bekend om je prachtige engelenstem of hou je ervan om uw kotgenoten te frustreren met luid gezang/gejank in de douche? Kom dan zeker langs op dinsdag 10 maart in de Canard Bizar. Hier krijg je de kans om je publiek/fans/haters uit te breiden op onze jaarlijkse karaoke-avond. Vanaf 21u zullen de microfoons aangaan en zullen de prachtige solo's, romantische duets en de luide sextetten (liedjes gezongen met zes) in heel de Overpoort hoorbaar zijn. Kom dus zeker af, het zal de moeite zijn!

[10/03] IFK E-sport

Ben je een hardcore gamer die uren slijt achter zijn console of ben je eerder een casual gamer die liever een game speelt als ontspanning, kom dan WiNA helpen op het IFK E-sport. Je kan Fifa, LoL, Mario Kart en Just Dance spelen tegen de andere kringen. Het begint om 17u in de therminal.

Meer info, stuur mailtje naar onze sport praeses

[12/03] GBK verbroederingscantus

Het wordt eens hoog tijd dat de 2 beste kringen van de faculteit Wetenschappen met elkaar gaan verbroederen.
Met het coronavirus in aantocht blijven we liever zo ver mogelijk van elkaar uit de buurt. Maar wij niet, want WiNA en GBK verbroederen op 12 maart. Deze intieme verbroederingscantus zal plaatsvinden in de Canard Bizar waar het bier rijkelijk zal vloeien, sopraanstemmen worden bovengehaald en bacteriofagen zullen worden overgedragen zodra pagina 158 tevoorschijn komt. Niet te missen dus!

Io Vivat: 20u30

[13/03] Galabal der Wetenschappen

Ook dit jaar slaan de wetenschapskringen de handen in elkaar en organiseren WiNA, GBK, Geologica en Geografica samen hét galabal der Wetenschappen 2020.

Het bal gaat door in de ArtCube (Galveston, Gent).
Omdat deze locatie voor de meesten verafgelegen is, zal er ook een busdienst aanwezig zijn die van 21u tot 5u heen en weer rijdt vanaf de Heuvelpoort.

Prijs:
15 euro vvk leden
16 euro vvk niet-leden
18 euro adk

Tickets reserveren kan via dit formulier.
In het tweede semester worden permanenties georganiseerd om de tickets af te halen en te betalen.

Het ik ook mogelijk tickets te kopen via overschrijving:
Schrijf het geld over naar Geografica op BE93 0689 0671 1567 met in de mededeling: "Galabal X leden + X niet-leden + Naam". De tickets zullen klaar liggen aan de kassa (vergeet zeker je lidkaart niet mee te brengen indien je een ledenprijs betaalt).

/// LINE-UP ///
21u00 - 22u00: RECEPTIE
22u00 - 23u30: DJ Bonuzz
23u30 - 01u00: Tidal Waves
01u00 - 02u30: DJ Kacé
02u30 - 04u00: DJ Hax
04u00 - 05u00: DJ Q-Beats

Outro

Dus trek op vrijdag jullie properste kleren aan en ga eens goed los,

jullie (niet zo) brakke cursus Louie