WiNA's Weekmeel

12 maart 2023

[12/03] WiNA's Weekmeel

Dag liefste winezen

We zijn al bijna aan de helft van het semester geraakt! Hopelijk kunnen jullie nog even door na onze volgeplande week vorige week want ook deze week staan er heel wat leuke dingen op de planning.

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
13 maart 19:00 IFK Badminton voor geklasseerden info
14 maart 21:00 Foute top 87 info Stemmen
15 maart 19:00 Bowling info Inschrijven
20 maart 18:00 Spelletjesavond info
20 maart 19:00 IFK Badminton voor niet-geklasseerden info
7-9 april WiNA's Wacky Weekend info Inschrijven

Bestuursverkiezingen

De uitslagen van de bestuursverkiezingen zijn bekend. Proficiat!
Quaestor: Arnout Van Kerckhoven

Dit betekent dat Praeses en Vice-Praeses naar coöptatie gaan. Indien je wilt opkomen moet je aan volgende voorwaarden voldoen:
- 18 jaar zijn
- toegetreden lid zijn
- minstens zes opeenvolgende maanden, waarvan minstens veertien lesweken werkelijk lid van de vereniging geweest zijn (werkelijke leden zijn praesidium, andere leden zijn toegetreden lid)
- gedoopt en ontgroend zijn
Voldoe je aan de voorwaarden, en ben je klaar voor deze uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief ten laatste door tegen maandag 24/04 voor 17u30 naar praeses@wina-gent.be.

Foute Top 87

Dinsdag gaan we weer los op de foutste liedjes tijdens de Foute top 87. Je kan stemmen op jouw favoriete foute schijven tot en met maandag 13 maart. Dinsdag 14 maart kom je te weten welke nummers de top hebben gehaald. Stemmen is de boodschap!

Bowling

Woensdag gaan we met z'n allen bowlen in de Overpoort Bowl. Zoals sommigen van jullie weten is bierbowling niet meer :(. Maar geen nood! We hebben een goede deal voor jullie geregeld. Je kan namelijk 2 potjes spelen voor amper 5 euro! Daar kan je niet voor sukkelen he.

Voor degenen die zeggen dat bowlen niet echt bowlen is zonder bier, er is nog steeds bier verkrijgbaar aan een schappelijke prijs aan de bar.

Inschrijven kan hier.

WWW

In de Paasvakantie trekken we er weer met z'n allen op uit. Deze keer gaan we naar een heel tropische plek: De Pinte. Het Wacky weekend gaat door van 7 tot en met 9 april en kost slechts 55 euro. Daar moet je dus zeker niet over twijfelen. Inschrijven kan hier.

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors