Weekmeel 50

Intro

Dag allerliefste Winezen en stinkende schachten,

Nu we ein-de-lijk schachten hebben, kan het feest helemaal losbarsten!

[4/11] IFT + IFK Watersportbaanloop

Het langverwachte Interfacultaire Toernooi! Dit zal plaatsvinden in het GUSB vanaf 15u, en bevat disciplines zoals lopen, basket, volleybal en zwemmen, volgens het uurrooster te vinden op de site
Indien je wil deelnemen aan één of meerdere sporten, kun je jezelf toevoegen in de algemene sportgroep op Facebook, of stuur een mail of bericht naar de sportjes.
Geen zin om te zweten, maar wil je wel je liefde voor dat zwart en dat geel uiten? Kom zeker supporteren en wij belonen je met een pintje!
Meer info kun je vinden op de site of bij de sportjes, Quentin Bouchez en Maxime Segers.

[7/11] Filmavond

Wat zou WiNA zijn zonder een vleugje cultuur? Wel, hier is onze jaarlijkse filmavond! Uit de poll op Facebook, is gebleken dat The Joker jullie ultieme winnaar is. We spreken af aan de Kinepolis van Gent. Meer details omtrent het uur, kun je vinden op de site en het Facebook evenement.
Inschrijven doe je door een mail of bericht te sturen naar de cultuur (Sander Verdonck) en het bedrag ten laatste 6 november over te schrijven naar WiNA's rekening. Je inschrijving is pas definitief eens je betaald hebt!
Meer info vind je terug op de site en op het Facebook evenement.

Outro

Dat was het weer voor deze week.

Ongepaste lekjes,
Jullie PR-Intern Kelly