WiNA's Weekmeel

12 februari 2023

[12/02] WiNA's Weekmeel

Hoihoi

Daar ben ik weer met een nieuwe weekmeel. Hopelijk waren jullie examenresultaten goed en hebben jullie kunnen genieten van een welverdiende lesvrije week.
Zoals jullie weten staat het tweede semester voor de deur, wat ook direct wil zeggen: WiNA-activiteiten! JOEPIE!!
We trappen het semester af met een Valentijn cocktailavond op dinsdag. Ook de sportjes hebben niet stilgezeten. Maandag gaat het IFK voetbal door. Je bent van harte welkom om te komen supporteren vanaf 18u aan het grasveld op campus Schoonmeersen. Donderdag gaan we met z'n allen schaatsen, dus warm die beentjes maar al op! Vrijdag sluiten we de week af met de vriendjes- en familiecantus. Nodig dus jullie vaders, moeders, tantes, nonkels, broers, zussen en superleuke vriendjes uit voor deze knotsgekke avond!

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Event
13 februari 17:30 IFK Voetbal info
14 februari 21:00 Valentijns Cocktailavond info
16 februari 20:00 WiNA on Ice info Inschrijven kan t.e.m. maandag 13 februari
17 februari 20:30 Vriendjes- en familiecantus info Inschrijven

Boekenverkoop

Het tweede semester staat voor de deur, daarom maak ik voor jullie nog even de weg naar jullie cursussen en handboeken wat makkelijker. Boeken en cursussen en de afhaalmomenten vind je op de shop. Heb je nog ondersteuning nodig of wil je nog wat extra informatie over de vakken, dan kan je terect op de studie site.

Veel succes alvast! Jullie gaat dat goed doen!

Niet te missen events

Ook het tweede semester staan er een aantal grote events gepland die je alvast in je agenda moet zetten. Op 10 maart ben je welkom op ons galabal, 30 maart gaat de jobbeurs opnieuw door en kan je al even kennisaken met potentiële werkgevers en op 18 april staat WiNA- dag II gepland met weer tal van superleuke activiteiten. Meer info over deze activiteiten vind je binnenkort terug op de website en onze socials.

Inschrijvingen

Activiteit Inschrijven Deadline
WiNA on Ice Inschrijven Inschrijven kan t.e.m. 13 februari
Vriendjes- en familiecantus Inschrijven Inschrijven kan zolang er plaats is

Tot binnenkort!!

Knuffels van jullie allerliefste PR-intern Louise

Sponsors