Weekmeel 20

Intro

Dag beste Wineesjes

Deze week wordt het een rustige week, maar met veel vooruitzichten op de toekomst!

[dinsdag 9/10] Voordoop I

Voordoop 1 is een introductie op de echte WiNA-doop speciaal voor de eerstejaars en andere doop-geïnteresseerden die al eens willen proeven van het doop gebeuren, maar vooral voor degenen die er nog wat over twijfelen. We spreken om 17u45 af aan het WiNA-cursuskot aan de inkom van S9 en we voorzien ook gratis hotdogs en frisdrank! Inschrijven is niet nodig, maar indien je pas later kan komen stuur dan eens een mailtje naar schachtentemmer@wina-gent.be om dit te laten weten. Voor meer info klik hier.

[dinsdag 9/10] Kasteelavond

Onze eerste thema clubavond van het jaar is er weer! Vanaf 21u zijn alle stoere ridders, edele jonkvrouwen, wandelende kastelen en vele draken der Overpoort van harte welkom in ons clubcafé de Canard Bizar. Beleef een epische queeste samen met de talloze anderen en uiteraard zal er op een evenement genaamd “Kasteelavond” ook Kasteelbier zijn voor maar liefst €2,5.

Aan onze voordopers: niet gevreesd, de voordoop zal op tijd gedaan zijn zodat je deze avond niet moet missen.

[tot woensdag 10/10] Inschrijven Beiaardcantus

De inschrijvingen staan ondertussen al enkele dagen open, maar je kan je nog altijd inschrijven! WiNA zal sowieso nog kaarten bijkrijgen, maar na deze dag zijn het aantal kaarten officieel. Wacht dus zeker niet te lang om je nog op deze wachtlijst te zetten.

[woensdag 10/10] Inschrijven lasershooting

Klaar voor een avond vol actie?
Geen betere manier om dit culturele jaar vlammend te starten dan een spannende Laser Game! Gewapend met een hi-tech laser, zullen we ons wagen aan het duistere labyrint met 2 verdiepingen, vol vijandige robots, verborgen gevaren... en andere spelers. Durf jíj het aan?

We spreken af op donderdag 18/10 om 18h45 in The Zone.
De kostprijs bedraagt €14 voor een spelletje van 40 minuten. Zorg dat je zeker je bon uit de Guido gids meebrengt om van deze voordelige prijs te kunnen genieten! Indien je geen bonnetje kunt bemachtigen, stuur dan ten laatste op woensdag 10 oktober een mailtje naar cultuur@wina-gent.be.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Momenteel is er voorzien voor 20 deelnemers. Dit kan indien nodig opgetrokken worden tot 40.

Inschrijven kan je doen op Lasershooten

[woensdag 10/10] Arduino

Workshop Andruino is een hands-on workshop voorbehouden voor 20 studenten GRATIS aan de faculteit wetenschappen.

Arduino is een opensource hardware-platform dat toelaat om op een eenvoudige manier slimme en creatieve objecten te ontwerpen die kunnen reageren op hun omgeving. Arduino wordt wereldwijd gebruikt door een divers publiek, van techneuten tot kunstenaars, om hun ideeën leven in te blazen. Rond het systeem is een levendige community gegroeid.

Dit seminarie geeft algemeen intro tot het platform en geeft deelnemers de kans een aantal eenvoudige realisaties effectief te gaan maken.

ALLE INFO EN INSCHRIJVEN VIA:
https://webappsx.ugent.be/eventManager/events/arduinostudenten

PRAKTISCH:
woensdag 10 oktober 2018, 18u-20u30
Campus Sterre, gebouw S2, 3-de verdieping, vergaderzaal 3.1

[woensdag 21/11] KPMG soirée

Ben jij laatstejaarsstudent informatica, industrieel ingenieur (optie IT) of burgerlijk ingenieur (optie IT)? Dan is dit iets voor jou!
Ken jij KPMG en K law al? Wij komen naar je toe! Je kan ons dit semester ontmoeten op een uniek event in Gent. Wij nodigen jou uit op een exclusief KPMG Diner in de Handelsbeurs in Gent. Maak uitgebreid kennis met de wereld van KPMG en met je toekomstige collega's.

Let op: Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Na je registratie word je nog gecontacteerd om je deelname te bevestigen. Schrijf je dus tijdig in via KPMG soiree. Je vindt hier ook meer info over tijdstip en plaats.

Outro

PR-intern out xx