WiNA's Weekmeel

12 februari 2022

[12/02] WiNA's Weekmeel

Hoi liefste Winezen!

Na enkele zware weken van studeren, examens maken en FFP-2 maskers kunnen we eindelijk weer geweldige activiteiten organiseren voor jullie! Deze week zullen we weer samen kunnen genieten van een heleboel amusante activiteiten, al zullen we voorlopig nog eventjes in code rood zitten. Hierdoor hebben we beslist om de cocktailavond op het laatste nippertje te verplaatsen naar week 2, zo zullen we weer als vanouds kunnen genieten van een heerlijke cocktail in de CB. Maar geen nood, alle andere activiteiten zullen kunnen doorgaan met enkele aanpassingen, dus zet je al maar klaar voor een goed gevulde week.

Cocktailavond

Zoals hierboven al vermeld zal onze cocktailavond verplaatst worden naar week 2, zo hebben we geen sluitingsuur en kunnen jullie langer genieten van de fantastische cocktails. In plaats daarvan komt er een gewone clubavond deze dinsdag, om samen het semester goed te starten.

Lustrum

Binnenkort start de leukste week van het jaar, de lustrumweek. Om deze te vereeuwigen kan je tot 20 februari allerlei merchandise bestellen op de lustrumsite. Er zijn veel verschillende dingen, dus neem zeker eens een kijkje naar alle opties!
Bij een lustrumjaar hoort natuurlijk ook een lustrumgalabal, na een lange tijd wachten kunnen jullie dan ook eindelijk beginnen aftellen naar 1 april. Maandag om 00:00 gaat de ticketverkoop van start. Meer info vind je hier.

Cursusverkoop

Een nieuw semester betekent ook nieuwe vakken en cursussen. Hier vind je alle cursussen en handboeken terug die WiNA verkoopt, bestel alles wat je nodig hebt en kom het ophalen wanneer het jou het beste past.

Nieuwe site

Onze IT heeft de laatste weken niet stil gezeten, en heeft speciaal voor jullie een nieuwe site geschreven. Deze vervangt sinds gisteren de vorige site, ik zou zeker aanraden eens een kijkje te nemen naar het bekende doch verschillende uiterlijk van de site! Door deze vernieuwde site zal de weekmeel vanaf nu ook in een ander jasje komen dan jullie gewend zijn zoals jullie zien.

Inschrijvingen

De komende weken hebben we enkele activiteiten waar je je voor moet inschrijven. Om jullie er van te verzekeren dat jullie deze top-activiteiten niet moeten missen zetten we ze hieronder op een rijtje.

  • WiNA's gekke schaatsactiviteit | Inschrijvingen sluiten op 14 februari om 23u59 | tickets kan je hier kopen.

  • Vriendjes en familiecantus | Inschrijvingen lopen zolang er plaats is | tickets kan je hier kopen.

  • 24-urencantus | Inschrijvingen openen hier 14 februari om 16:00

  • WiNA's Galabal | Inschrijvingen openen hier 14 februari om 00:00

Aankomende activiteiten

Datum Activiteit Startuur Event
15 februari Clubavond 21:00 Info
16 februari IFK voetbal 18:00 Info
16 februari IFK basketbal 20:30 Info
17 februari WiNA's gekke schaatsactiviteit 20:00 Info Tickets
18 februari Vriendjes en familiecantus 20:30 Info Tickets

Dit was het dan weer voor deze week, we kijken er naar uit om jullie allemaal terug te zien. Geniet nog van die laatste paar uren vakantie en maak er een knaller van een semester van!

Veel knuffels,
Jullie PR-Intern Jitse

Sponsors