Weekmeel 46

Intro

Dag allerliefste Wineesjes!

Vol enthousiasme gids ik jullie door de leutige activiteiten die WiNA voor jullie in petto heeft.

[8/10] Voordoop I

Twijfel je of je je zou laten dopen? Zou je graag eens een voorproefje krijgen? Of wil je liever je medefeuten of doopcomité leren kennen? Het kan allemaal op onze eerste voordoop! Deze namiddag staat volledig in het teken van amusement en teambuilding. Mocht dit nog niet genoeg zijn, worden er ook gratis hotdogs en frisdrank voorzien!
Feuten -jullie dus ;)- worden verwacht om 17u30 aan het cursuskot in S9 op dinsdag 8 oktober. Meer informatie vind je op de site.

[8/10] Kasteelbieravond

Als ‘afsluiter’ van de voordoop volgt onze Kasteelbieravond! We voorzien dan Kasteelbier aan scherpe prijsjes vanaf 21u in de Canard Bizar. Het is een themaclubavond, dus verkleed komen mag altijd!

[10/10] Openingsfuif

Na 2 weken wennen aan het academiegebeuren, begint het besef toch te komen dat de zomer voorbij is, snik. Daarom wordt het eens tijd dat ook WiNA het academiejaar feestelijk opent met onze Openingsfuif! Deze gaat door op 10 oktober vanaf 21u in de Delta (in Stalhof, zijstraat van Overpoort). De inkom is gratis, dus geen reden om niet binnen te springen!

[16/10] Beiaardcantus

Ook dit jaar is WiNA aanwezig op de legendarische Beiaardcantus!
Zoals altijd is inschrijven verplicht, maar zet je zeker op de wachtlijst. Tijdens het tweede verkoopmoment komen er namelijk nog heel wat tickets bij.
Belangrijk detail is wel dat de inschrijvingen open blijven, maar dat je je kan uitschrijven tot ten laatste vrijdag 11 oktober. Dit is ook de deadline voor het betalen (en ophalen) van je ticket. Meer info vind je op de site.

[17/10] Karting

Altijd al een 'need for speed' gehad? Kom dan zeker op donderdag 17 oktober naar de eKart Gent aan Dok Noord!
Breng zeker de bon uit de Guido gids mee, want hiermee krijg je 2 heats, een helmmuts én lidkaart voor slechts €19.99! Mocht je niet in het bezit zijn van zo'n bonnetje, stuur dan zeker een mailtje naar de cultuur.
Inschrijven kan tot ten laatste donderdag 10 oktober. Wees er dus snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Meer info vind je op de site.

[7/10] IFK Tafeltennis en IFT Voetbal

Maandag vindt zowel het IFK tafeltennis als het IFT voetbal plaats.
Het IFK tafeltennis vindt plaats in het GUSB voor: heren, niet-geklasseerd om 17u45, heren, klassement om 20u en dames, niet-geklasseerd en klassement om 20u.
Het IFT voetbal vindt plaats op het voetbalveld van HoGent om 18u voor twee wedstrijden van elk 35min.
De inschrijvingen hiervoor zijn volzet, maar supporters zijn steeds welkom! Als bedankje voor jullie enthousiasme, krijgen jullie een gratis pintje!

[10/10] Young Potential Classes

Lanceer je jezelf binnenkort als IT of business talent op de arbeidsmarkt, of ben je net gestart? Laat je inspireren op de Young Potential Classes van Orbid en krijg voor één keer een blik achter de schermen van de IT & business wereld.
Schrijf je gratis in voor de Young Potential Classes op donderdag 10 oktober in Gent (O'Learys, Dok Noord 7/301 Gent) of op donderdag 17 oktober in Antwerpen (BeVirtual, Muizenstraat 12 Antwerpen). Deze Young Potential Classes zijn voor bachelors & masters in IT, handelswetenschappers en handelsingenieurs.
Ontdek het volledige programma op de website van Orbid.

Outro

Dat was het dan voor deze week.

Vele draken en (natte) dromen gewenst,
Jullie PR-Intern Kelly

PS: Volg ons zeker ook op Instagram ;)