Weekmeel 35

Intro

Liefste Winezen!!

We zijn ondertussen al bijna week 6 en er staan komende week weer een heleboel activiteiten voor jullie klaar. Vooraleer we verder gaan met de activiteiten willen we jullie er nog eens graag aan herinneren dat jullie nog steeds kunnen stemmen op jullie favoriete liedjes voor de top 83. Je kan per dag maximum 7 keer stemmen.

[Maandag 18/3] IFK Badminton dubbel

Wie zegt dat WiNA niet sportief is, heeft het goed mis! We hebben opnieuw een heleboel sporters die maandag avond vanaf 18 uur de kleuren van WiNA zullen verdedigen op het IFK Badminton tornooi in het GUSB. Inschrijven om deel te nemen, kan helaas niet meer maar je bent uiteraard van harte welkom om te komen supporteren. Om 18 uur spelen de NG Heren, om 19 uur de NG Dames en om 20 uur de geklasseerde heren.

[Dinsdag 19/3] Clubavond

Na het enorme succes van de Loempia-night afgelopen week, is het weer tijd om een iets 'rustigere' clubavond te doen. Kom gezellig een pintje (of een capri-sun) drinken met het praesidium in de CB.

[Woensdag 20/3] WiNA Kaarting

Speel jij tussen de lessen soms een potje manillen met je vrienden? Of ben je een fervent kaarter die elke toernooi in Gent op z'n gemakje wint? Heb je eens zin om kennis te maken met het manillen? Kom dan zeker naar onze allereerste WiNA-kaarting! Vanaf 19 uur kan er massaal gekaart worden in gebouw S25 op de Sterre. Er zal ook drank voorzien worden en je kan pannenkoeken winnen. Genoeg redenen om af te komen dus! Voor meer informatie, kijk op het evenement op onze site of op Facebook.

[Donderdag 21/3] Verbroederingscantus met Hermes

Het is weer tijd om te cantussen! En deze keer doen we een verbroederingscantus met de Hermes. Tijd om te tonen wie hier de echte cantuskring is. Het Io Vivat luidt om 20 uur 30 in de grote zaal van de CB.

[21/3 - 22/3 - 23/3] ThermiLAN

Kreeg je maar niet genoeg van het gamen op onze eigen LAN? Dan is dit evenement echt iets voor jou. Onze medestudenten van het VTK en CenEka organiseren de ThermiLAN van donderdag 21 maart tot zaterdag 23 maart. Voor meer informatie, zie het evenement van de Thermilan 2019.

[Maandag 25/3] IFK Hockey

GEZOCHT: Spelers en supporters!
Ben jij een echt hockey talent? Of heb je gewoon nog es zin om eens lekker te zweten? Dan is het IFK Hockey echt iets voor jou. Wil je graag meedoen, contacteer dan zo snel mogelijk onze sportjes via sport@wina-gent.be . Ben je niet zo sportief aangelegd, dan kan je ook gewoon komen supporteren. Van aan de zijlijn joelen we onze sporters naar de overwinning. En uiteraard achteraf een frisse pint in het GUSB.

[Vrijdag 05/4] Galabal

Ons galabal komt dichter en dichter en je kan ondertussen ook al je galabalticket kopen. Deze zijn te verkrijgen bij het praesidium in de kelder of op clubavonden bij onze quaestor. Onze cursusjes zullen ook nog een aantal permanenties inlassen zodat je je ticket ook in het cursuskot kan komen afhalen. Exacte uren worden later nog meegedeeld via onze facebookpagina, de site en het evenement .

Outro

Iedereen weet weer wat gedaan volgende week, voor ieder wat wils!

Vele groetjes, jullie PR-intern